Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Kapışma - Snatch (2000) BDRip XviD - Türkçe Dublaj Son Hız İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Guy Ritchie

Senaryo: Guy Ritchie

Ülke: İngiltere, ABD

Tür: Komedi , Suç

IMDB Puanı: 73

Vizyon Tarihi: 10 Kasım 2000 (Türkiye)

Dil: İngilizce, Rusça

Çekim Yeri: Bethnal Green Town Hall, Bethnal Green, London, England, UK

Nam-ı Diğer: Snatch | Diamonds | Snatch'd | The Guy Ritchie Project



[hakkinda][b:0b98b56fcd]Suç ve aksiyon türünün son dönemdeki en dikkat çeken örneklerinden biri olan Kapışma, Londra’nın suçla örülü yeraltı dünyasında vuku bulan iki farklı hikayeyi ele alıyor.

Bir tarafta çalınan bir elmasın peşinden gidenler, diğer yanda ise boks dünyasının arka sokaklarında dönen illegal işlerden birine karışan Turkish ve başına açılan belada mücadele etmek zorunda kaldığı acımasız ganster Brick Top.

Bu birbirinden bağımsız görünen iki hikaye ortak bir noktada buluştuğunda işler iyiden iyiye karışacaktır. [/b:0b98b56fcd] [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

svs33 : zenci hirsizlarin arabadaki diyaloglari bitiriyor beni
Quaresmania : Sürprizbozan: Göster
Sanki ikinci bir Pulp Fiction.. Tarantino havası vardı bence, yani onun daha az ciddi hali mi diyim... "Requiem for a Dream"'den de izler vardı bence bir çok yerde tekrar eden, İngiltere yolculuk yaparken vize, pasaport gibi şeyleri gösterirken o filmdeki uyuşturucu alırken ki efektlere benzer şeyler vardı. Ayrıca bir şey daha, bazı dövüş sahnelerindeki duraksamalar falan Sherlock Holmes'u biraz anımsattı. Ee sonuçta aynı yönetmen: "Guy Ritchie". Bunlar benim benzetmelerimdi, katılırsınız veya katılmazsınız yine de yazıyım dedim :)Filme gelirsek, çok eğlenceli bir filmdi. Kadrosuna, kapağına bakınca salt bir suç filmi gibi duruyor fakat azımsanmayacak derecede bir komedi vardı. Ve bunlar da daha çok sakarlıklar üzerine kurulu. Bazı çok güzel diyaloglar da filmde mevcut. Ve filmin işlenişi biraz farklı, izleyenler anlayacaktır. Sahne geçişler filmin en başarılı yönlerinden biriydi. Jason Statham, Brad Pitt, Benicio Del Toro ve Vinnie Jones'un oyunculukları çok başarılı. Zencilerin filmdeki yerleri ayrı tabi, çok başarılıydı onların olduğu sahneler de Sonuç olarak kesinlikle izlenmeli.

Filmle ilgili ilgiç notlara bakacak olursak;

2006 yapımı bir Çin filmi olan "Crazy Stone"'un büyük bir kısmı bu filmden etkilenerek çekilmiş.
Brad Pitt, "Ateşten Kalbe,Akıldan dumana" filmine hayran olduğundan dolayı Guy Ritchie'den bu film için bir rol istemiş. Ritchie Pitt'in Londra aksanı olmadığından dolayı ona çingene aksanıyla konuşan Mickey rolünü vermiş.
Madonna'nın "Lucky Star" şarkısının filmde geçmesi için 1 milyon dolar ödenmiş.
Yönetmen Guy Ritchie filmin başlarında, barda gazete okurken gözüküyor. İşte o sahne:
Sürprizbozan: Göster
demeqoy : Film komediya-cinayət janrında çəkilib. Hadisələr bir-birinə o qədər gözəl bağlanılır ki, vaxtın necə keçdiyinin fərqində belə olmursunuz. Çoxlu gülməli dialoqlar var. Super bir filmdir deyə düşünürəm. Mütləq izləyin.

Fragman




[hide]
[upto2]http://uptobox.com/104craeio8ka[/upto2]
[fichi2]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=531[/fichi2]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL