Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: İyilik Bul, İyilik Yap - Pay it Forward (2000) DVDRip XviD - Türkçe Dublaj Son Hız İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Mimi Leder

Senaryo: Catherine Ryan Hyde , Leslie Dixon

Ülke: ABD

Tür: Dram

IMDB Puanı: 7.1

Vizyon Tarihi: 16 Mart 2001 (Türkiye)

Dil: İngilizce

Çekim Yeri: Bradbury Building - 304 S. Broadway, Downtown, Los Angeles, California, USA

Bütçe: $40,000,000 / Hasılat: $38,483,986



[hakkinda]Sadece hayal kurun. Birisine gerçekten yardımı dokunan bir iyilik yapıyorsunuz ve ondan bunu size bunu ödememesini, fakat ileriye taşımasını ve üç yeni kişiye iyilik yapmasını istiyorsunuz ve bu yeni üç kişi de diğer yeni üç kişiye yardım yapıyor ve bu şekilde evrensel bir iyilik ve nezaket akımı başlıyor. İmkansız mı? Trevor McKinney (Haley Joel Osment), aksini iddia ediyor.

Acı tatlı olaylarla dolu bu hikayede Trevor, sosyal çalışmalar projesi için iyilik yapma zincirini başlatan bir öğrenci. Yönetmen Mimi Leder (Deep Impact), Catherine Ryan Hyde'in romanı üzerine kurulmuş filmde Akademi Ödülü sahipleri Kevin Spacey ve Helen Hunt birarada. Yürekten hissedilmiş bir istek ne kadar etkileyici olabilir? Kendinize bir iyilik yapın ve 'İyilik Bul, İyilik Yap'ı izleyin.[/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

ArsoN : Film ana hikayeye sadık kalarak ilerlese efsane filmlerin arasında adını anacaktık şimdi ama gel gör ki ana hikaye konu ilerledikçe bir yan hikaye gibi kalıyor ve sorunlu insanların dramasının anlatıldığı bir filmin ardında kaybolup gidiyor. İyi bir puanı hak ediyorsa filmin enteresan girişi ve ağlatmadan göndermeyen sonu için hakediyor.
McFly : küçük bir çocuğun ve onun küçük projesinin nasıl büyüdüğüne tanık olun.İzleyin izlettirin.
eriCartman : Hayatımda izlediğim ilk altyazılı filmdi.Hatta filmden çıktığımda neredeyse bütün altyazıları okuduğum için içim gururla dolmuştu.
Yakın zamanda bir daha izleme fırsatı bulduğum bu film izlenilmeyi hak eden bir yapım bence.Oyunculuklar kadar konunun işlenişini de gayet başarılı.Tavsiye ederim.

Fragman



[hide]
[upto2]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=433[/upto2]
[fichi2]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=529[/fichi2]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL