Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Alexander ve Felaket, Korkunç, Berbat, Çok Kötü Bir Gün (2014) TÜRKÇE DUBLAJ 720p Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Miguel Arteta

Senaryo: Rob Lieber , Judith Viorst

Ülke: ABD

Tür: Komedi , Aile

IMDB Puanı: 6.2

Vizyon Tarihi: 07 Kasım 2014 (Türkiye)

Dil: İngilizce

Çekim Yeri: Los Angeles, California, USA

Bütçe: $28,000,000 / Hasılat: $100,654,149



[hakkinda]Alexander saçında bir sakızla uyanır ve gün boyunca başına gelen her şey daha da kötüye gidecektir… Yönetmenliğini Miguel Arteta’nın üstlendiği filmin senaryosunu Judith Viorst’un kitabından uyarlayanlar ise Lisa Cholodenko ve Rob Lieber. Bol kahkaha içeren aile komedisinin kadrosunda ise Jennifer Garner, Steve Carell ve Bella Thorne başrolleri çekiyor. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

gitarisyen : Ailenin önemini anlatan, eğlenceli, hoş ve kararında bir film olmuş. Hayata biraz daha pozitif bakmayı amaçlayan yapısıyla ve sevimli karakterleriyle bana hoşça vakit geçirtti.
Mylittlegirl : 4 çocuklu bir ailenin, işlerinin ters gittiği bir gününe odaklanıyor. İlgisizlikten bunalan Alexander'ın ( evin küçük oğlu ) bir gece ailesinin kendisi gibi çaresiz ve yalnız hissetmesini dilemesi ve dileğinin ertesi gün gerçekleşmesini anlatıyor. Bu dilek ailenin bir araya gelmesine sebep olacak olayların yaşanmasını tetikliyor. Tabi bu kısımdada bizim eğlenmemiz gerekiyor..

Biraz Jim Carey'nin liar liar filmini hatırlattı. Ancak burda Steve Carell' den komedi adına bireysel performans göremiyoruz. Cast'ın geriside sevimsiz olunca (bebek hariç) pek de komedi tadında olmuyor.
turker52 : En değerli varlığımızın ailemiz olduğunu anlatan dokunaklı, güzel bir film.

Fragman


[hide]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=415[/upto]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=512[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL