Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Song One (2014) Aşk Şarkısı TÜRKÇE DUBLAJ 720p Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Kate Barker-Froyland

Senaryo: Kate Barker-Froyland

Ülke: ABD

Tür: Dram , Müzik

IMDB Puanı: 5.8

Vizyon Tarihi: 20 Ocak 2014

Dil: İngilizce

Bütçe: $6,000,000 / Hasılat: $20,200



[hakkinda]Franny, erkek kardeşinin bir kaza geçirdiği haberiyle evine geri döner. Komaya girmiş olan kardeşinin sağlığına yeniden kavuşmasını sağlamak için, onun günlüğünü okuyup ilgi duyduğu şeyleri keşfetmeye çalışır. Onun gittiği yerlere giderek, oradaki sesleri kaydeder. Bunları dinlemenin onun iyileşmesine yardımcı olacağına inanmaktadır. Bu keşif sırasında kardeşinin favori müzisyeni James'i dinlemeye gitmesi, James'le Franny arasında bir ilişkinin filizlenmesine neden olacaktır.
Alıntı [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

ahonourman : Oldukça yalın ve gerçekçi bir dram olmuş.Biraz yavaş ilerlesede sıkılmıyorsunuz..Müzikler de oldukça iyiydi..Anne Hathaway kadar kısa saçın yakıştığı bir bayan herhalde görülmemiştir..(Bir de Following teki Emma karakteri)..İzlemekte kararsız kalanları için sıkılmadan rahatça izlenebilir ve keyif alınabilir bir film olmuş diyebilirm...
pekosal : Oldukça zayıf bir film , Anne Hathaway e yakışmamış....
vassagoking : Müziklerin harika olduğu ağır ilerleyen bir müzik-dram filmi. Filmde birbirinden güzel şarkılar dinleme şansına erişiyorsunuz. Ayrıca, New York'un bağımsız (independent) müzik hayatından da kesitler var. Açık mikrofon (open mic) yapan mekanlar, gizli kalmış Blues&Jazz mekanlar gibi. Bunların dışında kendi adıma filmde çok özel birşey bulamadım.

Fragman


[hide]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=408[/upto]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=505[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL