Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Annie (2014) TÜRKÇE DUBLAJ 720p Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Will Gluck

Senaryo: Will Gluck , Aline Brosh McKenna , Thomas Meehan

Ülke: ABD

Tür: Komedi , Dram , Aile , Müzikal

IMDB Puanı: 5.2

Vizyon Tarihi: 24 Nisan 2015 (Türkiye)

Dil: İngilizce

Bütçe: $65,000,000 / Hasılat: $134,611,262



[hakkinda]Annie, kendisine derin bir nefret besleyen zalim üvey annesi Bayan Hannigan'ın gazabı altında yaşayan yetim bir çocuktur. Yaşının ötesinde bir dayanıklılıkla ve iyimser doğası gereği yetim olmanın getirdiği tüm zorluklara karşı savaşan Annie'nin talihi Benjamin Stacks adlı genç bir politikacıyla tanıştıktan sonra dönmeye başlar. New York belediye başkanlığı seçimlerinin güçlü adaylarından biri olan Stacks, Annie'yi evlat edinmeye karar verir. Bu karar, kampanyasını olumlu yönde etkileme ihtimalini de sahiptir. Stacks, zamanla bu hayat dolu küçük kızı daha iyi tanıyacak ve kariyerine yaptığı pozitif etkiyi birebir hissetmeye başlayacaktır.

Friends with Benefits ve Easy A gibi filmlerin yönetmeni Will Gluck'ın yönetmenliğini üstlendiği filmde başkarakter Annie'yi son dönemin dikkat çeken genç ismi Quvenzhané Wallis canlandırıyor. Filmin diğer önemli rollerindeyse Jamie Foxx, Rose Byrne ve Cameron Diaz gibi isimler bulunuyor. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Htmakina : Müzikal çocuk filmlerinden hoşlananlar izlemeliler. İçinde bulunan artistlere aldanmamak gerekiyor. İyi seyirler.
Yorumbaz : Bir kaç başarılı işi olan yönetmen Will Gluck; Jamie Foxx, Cameron Diaz, ve Oscar adayı olan Quvenzhané Wallis gibi ünlü oyuncular içeren bir işe imza atıyor. Bu işin adı Annie ve biz Annie'yi beyazperde de birkaç kere daha izlemiştik. Yani bu bir remake, orjinaline sadık kalması gerek diyebiliriz.

Öncelikle film tam bir facia diyerek sözlerime başlamak istiyorum. Senaryo tahmin edilebilir, müzikal sahneler başarısız, üstelik zenginliği de epey bir övüyor. Açıkçası bu filmin çocuklar üzerinde nasıl bir etkisi olacağını bilemiyorum ama yetişkinler epey bir sıkılacaktır.

Üstelik filmin 2 saatlik bir süresi var. Yani olaylar uzadıkça uzuyor açıkçası. Bu yüzden Annie, pek kimseye hitap etmiyor açıkçası. Gerçi, Annie'nin eski versiyonunu izleyenler bu filme de bir şans vermek isteyecektir belki ama pişman olabilirler. Quvenzhané Wallis iyi bir oyunculuk sergilese de onun dışındaki bütün oyunculuklar oldukça yapmacık ve olağanın altında kalmış. Yani Wallis ne kadar çabalasa da, beklenilen etkiyi veremiyor fazla.

Ayrıca filmdeki müzikal konusu da oldukça başarısız. Bütün müzikli sahneler bir video klipten çıkmış havası veriyor. Ayrıca yönetmen Gluck'da herhalde seyircinin şarkıdan sıkılmış olabileceğini düşünüp araya diyaloglu minik sahneler de serpiştirmiş. Gereksiz olmuş açıkçası. Bir de şarkıları cover yapmaları da işi biraz daha kötü yapmış.

Peki iyi tarafı yok muydu? Vardı belki de. Mesela filme verilen emek her sahnesinde görülüyor. Ayrıca bir nevi kendini izlettiriyor da ara sıra sıkmıyor değil. Keşke bu emek daha iyi bir filme harcansaydı dedirtiyor ara sıra. İşte bu nedenlerle Annie, sınıfta kalıyor.

SONUÇ:

Annie, müzikal ve oyunculuk bakımından orjinali kadar iyi olamayan bir film. Ayrıca ne çok küçüklere ne de yetişkinlere hitap ediyor. Başarısız olmuş bir müzikal filmi. Belki ailecek izlenebilir ama onun dışındakilere pek tavsiye etmiyorum.

OLUMLU YÖNLER:

+ Quvenzhané Wallis'in oyunculuğu
+ Ara sıra kendini izlettirmesi.

OLUMSUZ YÖNLER:

- Wallis dışındaki bütün oyunculukların başarısız olması.
- Video klibi izliyormuş hissi veren, başarısız ve uzun müzikal sahneler.
- Olayların uzatılması.
- Tahmin edilebilir senaryoya ve bekleneni veremeyen bir finale sahip olması.

TOPLAM PUAN: 3/10 (KÖTÜ)
oinokhoe : Ahhh müzikal yazıyor hem de 2015 hem de altyazılı...
Sonuç; Büyük bir hayal kırıklığı. Müziklerde bir iki hoş tını mevcut fakat gerisi olmamış bir film.

Fragman


[hide]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=400[/upto]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=497[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL