Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Kingsman: Gizli Servis (2014) Kingsman: The Secret Service TÜRKÇE DUBLAJ 720p Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Matthew Vaughn

Senaryo: Jane Goldman , Matthew Vaughn , Mark Millar

Ülke: İngiltere

Tür: Aksiyon , Macera , Komedi , Suç , Gerilim

IMDB Puanı: 7.8

Vizyon Tarihi: 13 Mart 2015 (Türkiye)

Dil: İngilizce, Arapça, İsveççe

Çekim Yeri: London, England, UK

Bütçe: $81,000,000 / Hasılat: $412,381,974

Nam-ı Diğer: The Secret Service



[hakkinda]Gary “Eggsy” Price, çok küçük yaşta babasını bir askeri görevde yitirir. Bu gizli görev neticesinde ailesine bir madalya takdim edilir ve aileye bir kereye mahsus olmak üzere yardım istemeleri için bir telefon numarası verilir. Aradan 17 yıl geçer, işsiz Eggsy annesinin evinde yaşamaktadır. Bir gün trafikte kargaşaya neden olur ve tutuklanınca karakoldan kurtulmak için madalyayı kullanır. Onu bu olaydan kurtaran ajan Harry Hart ise hayatını Eggsy’nin babasına borçludur. Şimdi Harry, bu sıradan gibi görünen gence, gizli bir bağımsız istihbarat servisi ajanı olmanın yollarını öğretecektir. Eggsy’yi bu yeni hayatında ciddi bir sınav beklemektedir… Yönetmenliğini Matthew Vaughn'un yaptığı filmin senaryosunu Jane Goldman kaleme alıyor. Mark Millar'ın çizgi romanından uyarlanan filmin başrollerini Colin Firth ve Taron Egerton paylaşırken, kadroda onlara Samuel L. Jackson, Michael Caine, Mark Strong gibi yıldız isimler eşlik ediyor. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

creey : Sanırım Yönetmenin İsveç prensesi ile alıp veremediği bir şey vardı ki bu kadar aşağılanamazdı birisi...Türkiye'de ki birilerinin yakınıyla ilgili olsaydı o son sahne savaş çıkardı vallahi...
asdf_13 : Kingsman ile birlikte Matthew Vaughn'un el attığı yapımların hem gişede başarılı oldukları hemde seyirci için yenilikçi bir eğlence sundukları kanıtlandı artık. Bunca ajan filmi izlemiş bünyelerin karşısına geçip 'klişe olmak' ile dalga geçmesi yönetmenin ne kadar .... birisi olduğunu belli ediyor herhalde. Öz güven sahibi adam yani....
Kingsman'ın bence en dikkat çeken yanı senaryosundaki kıyamet planı. Birçok ajan filminde (hele de bu ajanlar dünyayı kurtarmaya çalışacaksa) eskiden devlet için çalışan bir psikopatın füze veya nükleer bomba ile dünyayı yok etme yada savaşa sürükleme girişimine tanık oluruz. Üstelik psikopatın bunu yapması için bize açıkladığı sebebe inanmak çok güç olur. Kingsman'da ise harika bir kıyamet planı var. İzlerken siz bile mantıklı bulabilirsiniz. Yöntemini değil belki ama sebebini kesinlikle mantıklı bulacaksınız.
Filmin güzel aksiyon sahnelerine ve kaliteli esprilere sahip olduğunu belirttikten sonra eksiklerini de ekleyeyim tabi:
Hepsinden önce Eggsy'nin gelişimindeki hız insanı biraz şaşırtıyor. Kardeşinin büyümesine bakarak 1-2 yıl civarı bir eğitim aldığını tahmin edebiliyorum. 1-2 yılda sıradan bir sokak serserisinin 40-50 tane silahlı adamla savaşmasını zorlama buldum. Zaten bundan ötürüdür ki Matthew reis Eggsy'nin ajan olmadan önce de atletik bir çocuk olduğunu göstermeye çalışan sahneleri çekme ihtiyacı duymuş. Tabi bence yinede 2 yıl o hale gelmek için yeterli değil. Sonuçta Matrix'te olduğu gibi bir aydınlanma yok burada. Eggsy hala bildiğimiz Eggsy : )
Ek olarak filmde aşırı derece müzik kullanılmış. Aksiyon sahnelerinde kullanılması sorun değil ancak repliklerin arkasına ve özellikle de dram sahnelerine yerleştirilen müzik büyük sorun benim için. Bence büyüyü bozuyor. Zaten çoğu yazımda da bundan bahsederim. Umarım siz buna takılmazsınız.
Sonuç olarak yılın en iyi aksiyon filmi olduğu tartışılır ama yılın ayakları yere en sağlam basan aksiyon filmi olduğu tartışılmaz bir yapım ortaya çıkmış. Cümle zorlama oldu : ) Herkese iyi seyirler.
Unutmadan:
Sürprizbozan: GösterSenaryoya gereksiz bir aşk hikayesi yerleştirilmemesi film için verdiğim puanı arttırmama sebep oldu.
lotusimpact : Farklı bir ajan filmi olması filmi izlenebilir kılan en büyük etken. Ben filmden kill bill tadı aldım biraz. Görüntü yönetmeni de iyi iş çıkarmış. Bir iki sahnenin seyir zevki çok yüksek. Arkadaş ortamında elde çerez iyi vakit geçirtecek bir film.
Sürprizbozan: Gösteruçaktan atlama sahnesi ve malum kilise sahnesi çok iyiydi.

Fragman


[hide]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=398[/upto]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=495[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL