Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Fury (2014) TÜRKÇE DUBLAJ 720p Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: David Ayer

Senaryo: David Ayer

Ülke: ABD, Çin, İngiltere

Tür: Aksiyon , Dram , Savaş

IMDB Puanı: 7.6

Vizyon Tarihi: 24 Ekim 2014 (Türkiye)

Dil: İngilizce, Almanca

Çekim Yeri: London, England, UK

Bütçe: $68,000,000 / Hasılat: $211,817,906



[hakkinda]1945 yılının Nisan ayında İkinci Dünya Savaşı’nın son ayları. Avrupa Cephesi'nde müttefikler son kozlarını oynarken, savaş ile yoğrulmuş ordu çavuşu Wardaddy (Brad Pitt), bir Sherman tankını yönetmektedir ve düşman hattı ardında ölümcül bir görev üstlenen beş kişilik bir ekibi vardır. Çok az sayıda ve yeterince silahı olmayan Wardaddy ve adamları, Nazi Almanya’sının kalbini vurmak için kahramanlıkları içerisinde tehlikeye atılmaktadır. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

l3lack7 : Sürprizbozan: GösterBenim açımdan filmin en büyük hayal kırıklığı, Alman askerlerinin level'i easy'de kalmış olmasıydı, Almanlar filmin başında tank destroyer'la pusu atıyor ve kabak gibi açık hedefi 3-4 kez karavana geçiyorlar, hadi buna olabilir diyelim belki nişancı arkadaşın gözlerinde bir sorun vardı insanlık hali değilmi,
Bundan sonraki geçen zamanda bi aksiyon olmasada film 2. dünya savaşını ve savaş ortamını gayet başarılı bir şekilde hissettiyor, Özeliklle bi sahne vardı belki çoğu kişi dikkat etmemiştir, Bi ara Brad pitt gökyüzüne bakıyor ve 1000 küsür ağır bombardıman uçağından oluşan filo almanya semalarında ilerliyor ama onları karışılayan sadece 5-6 alman avcı uçağından ibaretti, aslında bu kısa sahne almanyanın hangi şartlarda bulunduğunu bize gösteriyordu, bu gibi detaylar güzeldi.
Filmin devamında final hariç bi aksiyon sahnesi daha vardı o'da tiger vs sherman kapışmasıydı, kapışma sahnesinde tiger'ın patlatılması doğruydu fakat yine ilk baştada belirtiğim gibi almanlar bu filmde pek formda değillerdi, tiger tankı kullanan askerler kullandıkları tankın sanki neler yapabileceğini bilmiyor gibiydiler, eğer o sahnede tiger hiç yerinden kıpırdamasa 10 tanede sherman olsa patlatırdı, ama bizim alman askerler hız avantajlarının olmadığını bile bile sherman ile düolloya girdi ve bu kapışmada sherman'nın arkalarına dolanması kaçnılmazdı ve kaçınılmaz olan oldu, sherman tiger'ın motorunu vurarak imha etti, bi tiger'ın sherman tarafından yenilmesinin tek yolu buydu ve bunuda görmüş olduk.
Gel gelelim final bölümüne, aslında bütün filmi b*k eden filmin finalı, finalden önce olan herşey iyi kötü kabul edilebilirdi ama final kesinlikle saçmalıktı, Öncelikle fury ekibinin 300 spartalıya bağlaması ayrı bi olay, Karışılarındaki Ss birliğinin geri zekalı olması ayrı bi durum, Ss birliğinin komutanın yapacağı çok basitti ilk zaiyatı verdiklerinde birliği ateş hattından çekmek ve çakılı kalmış tankın arkasına göndereceği roket atar timiyle işi bitirmekti ama 12mm 'lik mermilerle aptal gibi delemeycekleri zırha ateş edip tankın önünde oradan oraya koştular, çok çok 10-15 zaiyat verecekken 150-200 kişinin aptal gibi ölmesini izledik, neyse çok yazdım çizdim, daha tankın dışından aldıkları şarjör kutuları var ama onlara hiç girmeyeceğim.
Herşeye rağmen ikinci dünya savaşı filmlerini seven birisi olarak filmde güzel detaylar gördüm ama sonuç olarak beklediğim gibi bir filmdi pek şaşırmadım, sonuçta usa vs germany ve filmi çekende usa. Filme puanım tiger hatrına 6,5 'dan 7 .
cnsfrd : film nerdeyse epik. Oyunculuk ve atmosfer çok iyi nerdeyse 10 üzerinden 10 ama seneryo her zamanki gibi kazanana (amerika) ya göre. Sürprizbozan: Göster birinci dünya savaşı filmi olan War horse'u izleyenler hatırlar. Almanlar'daki savaş takitklerinin ta o zamanlar nası olduğunu. 25 yılda 1 tanka böyle abukça saldıran bir Alman müfrezesi olabilmesi sadece senaryo ile olur" Almanlar salak değil. Beceriksiz değil. filmdekinin aksine yedi düvele karşı savaşan ve bence İngiltereyi de alenen yenen(Fransadan bahsetmiyorum, Rusya yı söylemiyorum) Almanlar. işte film burda zayıf kalıyo. kazandın mi haklısın. güçlü müsün? doğrusu sensin. ağır propaganda içerir yani. ama 10 üzerinden 7.5-8'lilk film bunlara rağmen. Müzikleri, Çekimleri, yönetmeni filan on numero 5 yıldız.
TrTechno : ''Bütün idealler barışçıldır, tarih ise şiddetle doludur..'' Günümüzde bile olduğu gibi..

Fragman


[hide]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=395[/upto]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=492[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL