Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Korku Kapanı 6: Son Çare (2014) Wrong Turn 6: Last Resort TÜRKÇE DUBLAJ 720p Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Valeri Milev

Senaryo: Frank H. Woodward

Ülke: ABD

Tür: Korku

IMDB Puanı: 4.3

Vizyon Tarihi: 22 Ağustos 2014 (İngiltere)

Dil: İngilizce

Bütçe: $1,200,000



[hakkinda]Ani ve gizemli bir miras işi Danny (Anthony Ilott) ve arkadaşlarını Batı Virginia tepelerinin derinliğinde yer alan, unutulmuş bir tatil yeri olan Hobb Springs’e sürüklemiştir. Hobb Springs ile garip bir çift olan Jackson ve Sally ilgilenmektedir, Danny’i hiç bilmediği ailesi ile tanıştırırlar. Ailenin ismi Hillicker’dır. Ancak çok geçmeden Danny akrabalarının nesiller boyunca farklı bir şekilde yaşadığını, Hillicker’ların yamyamlık ve diğer tabu ritüellerini gözlemlediğini ve uyguladığını fark eder. Bu adetler aileyi güçlü ve saf tutmuştur. Yasak olanın cazibesinden etkilenen Danny, ailesi ve arkadaşları arasında bir seçim yapmaya zorlanır.

Kaynak: korkusitesi [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

dermanulken : Korku kapanı ve tepenin gozleri serilerini her zaman can sıkıntısından veya vakit geçirmek icin izleyebilirim hem bu sayede filmden beklentiniz olmadığından daha fazla keyif alabiliyorsunuz. Bu filmde de ayni kuralı uygulayıp kafa dağıtmak amaçlı izlemeyi düşünüyorum..
pesimist53 : Benim için efsane olan film serisidir...
bblackk : Film iyiydi, genel olarak beğendim, tavsiye ederim. Yani konusu falan fena değil. En azından sıkmıyor. Ufak tefek sıkıntılar vardı ama arkadaşlar biraz abartmışlar bence. Tabiki zevk meselesi. Ama bence puanı düşük filme göre. Beni de yanılttı, az kalsın izlemeyecektim. İyiki de izlemişim.

Fragman


[hide]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=394[/upto]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=491[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL