Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Dönüm Noktası (2014) The Humbling TÜRKÇE DUBLAJ 720p Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Barry Levinson

Senaryo: Buck Henry , Michal Zebede , Philip Roth

Ülke: ABD, İtalya

Tür: Komedi , Dram

IMDB Puanı: 5.7

Vizyon Tarihi: 17 Nisan 2015 (Türkiye)

Dağıtımcı: Mir Yapim

Dil: İngilizce

Bütçe: $2,000,000



[hakkinda]Simon Axler, 60'lı yaşlarda bir anda oyunculuk yeteneğini kaybeden bir aktördür. Washington'da bir tiyatroda sergilenen Macbeth oyununda rol almış ve sonrasında olumsuz eleştirilerin hedef noktası olmuştur. Bu durum Axler'ı derin bir depresyona sürükler, oyunculuğu bırakmayı düşünme noktasına kadar götürür. Eşinden ayrıldıktan sonra bir psikiyatri servisine gider ve burada hayatını değiştirecek Sybil ile tanışır.

Philip Roth'un romanından uyarlanan filmin yönetmeni Barry Levinson. Filmin başrollerinde ise Al Pacino, Greta Gerwig ve Kyra Sedgwick bulunuyor. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Htmakina : Tek kişilik dev kadroydu sanki. Al Pacino tüm oyunculuğunu konuşturmuş. Ortaya seyredilesi bir film çıkmış. Çeviri için teşekkürler, iyi seyirler.
sg888 : Zaman zaman birdman ı hatırlattı bana.. çok güzel film.. Meraklısı için mükemmel.. Ben çok sevdim.
Yorumbaz : Her ne kadar orjinal vizyon takvimleri tutmasa da, The Humbling ile Danny Collins, çok kısa bir süre içerisinde ve aşağı yukarı aralarında 4 ay fark ile sırasıyla vizyona girmişlerdi. İkisi de Al Pacino'nun filmi, ve ortak bir kaç yanı var. Öncelikle Pacino, sanki bu filmin setinden sonra Danny Collins'in setine gitmiş gibi, oyunculukları birbirine çok benziyor. Ama bunun dışında bir de bu filmin manidar yanları da var. Mesela, Danny Collins filmi, orjinal sayılabilecek nitelikte, başarılı oyunculuk performansları ve iyi bir senaryo elinde bulunduran, eğlenceli ve başarılı bir işti. The Humbling için ise, aynı şeyleri söylemek çok zor. Çünkü bir bu tarz nitelikteki işleri zaten izlemiştik, bu filmde bunların bir tekrarı ve gereksiz bir versiyonu gibi sanki.

Al Pacino, bu filmde oyunculuk yeteneğini kaybetmiş bir aktörü canlandırıyor. Daha sonra yeniden ilgi odağı olmak istiyor ve birbirinden ilginç -ve gereksiz- şeyler oluyor. Falan filan...

Evet, falan filan dedim çünkü film gereksiz yere uzuyor. Bu yüzden sıkıldığım ve filmden yaklaşık 50 dakika boyunca koptuğumu söylersem yalan olmaz. Ama kopmuş olsam bile, ne olduğundan eminim.

Öncelikle film Birdman'i anımsatıyor. Filmin açılış ve kapanış sahnelerinden bahsediyorum sadece. Ama bu film Birdman'dan sonra girdi, (ki, Birdman'in daha akıcı bir anlatım tarzı vardı) bu yüzden etkileyici bir film değil. Ayrıca film o kadar gereksiz ki, filmde bir akıl hastası olan kadının şöyle bir diyaloğu var: "Sen filmde adam öldürdün, kocamı öldürür müsün?" vesaire, vesaire. Üstelik bu diyalog filmde yaklaşık 3-4 kere geçiyor, duymaktan gına geldi.

Ayrıca filmin senaryosunda aşırı büyük boşluklar var, bu yüzden de filmden kopuyorsunuz. Bu arada, Al Pacino yine iyi bir oyunculuk çıkarmış ama abartılacak şekilde değil. Yalnız, koca filmde Pacino dışındaki herkesin oyunculuğu çok kötü. Herkes herhalde Pacino ile aynı filmin içinde olmanın heyecanı ile sürekli bir sırıtma durumu var nedense. Bunlar figüranlar ve diğer oyuncular içindi. Bir de Greta Gerwig faktörü var. Gerwig'in diğer filmlerindeki performanslarını zaten iyi bulmuyordum, bu filmde de daha çok gerçekçi olmayan ve hafif de sinir bozucu bir performans sergilemiş.

Aslında film hakkında denilecek de başka bir söz yok. The Humbling, sınıfta kalmış bir film. Kötü etkenleri, filmi çekilmez bir hale getiriyor. Daha iyisini beklerdim. Filmdeki emeğe karşılık daha mütevazi ama gerçekçi bir iş ortaya çıkabilirdi. Gitmenizi pek tavsiye etmem.

FİLMİN OLUMLU TARAFLARI:

+ Al Pacino'nun oyunculuğu.
+ Birdman'i andıran, filmdeki açılış ve kapanış sahneleri.

FİLMİN OLUMSUZ TARAFLARI:

- Filmin alt metninin zayıf çizilmesi.
- Pacino dışındaki bütün oyunculukların sınıfta kalması.
- Greta Gerwig.
- Yönetmen Barry Levinson'ın sürekli sallanan ve yakınlaşıp uzaklaşan kamerası.
- Filmin gereksiz yere uzatılması ve birbirinden saçma olaylara konu olması.
- Filmin çoğu sahnelerinde, arka planda duyulan gereksiz piyano sesi.

TOPLAM PUAN: 2/10

Fragman


[hide]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=387[/upto]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=484[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL