Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Dracula: Başlangıç (2014) Dracula Untold TÜRKÇE DUBLAJ 1080p Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Gary Shore

Senaryo: Matt Sazama , Burk Sharpless , Bram Stoker

Ülke: ABD, Japonya

Tür: Aksiyon , Dram , Fantastik , Korku , Savaş

IMDB Puanı: 6.3

Vizyon Tarihi: 03 Ekim 2014 (Türkiye)

Dil: İngilizce

Çekim Yeri: Northern Ireland, UK

Bütçe: $70,000,000 / Hasılat: $215,529,201

Nam-ı Diğer: Dracula Year Zero



[hakkinda]15 yy.'da Transilvanya toprakları III. Vlad ve eşi Mirena’nın yönetimi altındadır. Ülkelerini gitgide büyüyen Osmanlı tehdidine karşı ezdirmeden, barış içerisinde yaşatmak isterken beklenmedik bir tehdit ile karşılaşacaklardır. Zira Osmanlı İmparatoru Sultan II. Mehmed, Eflak’tan Vlad’ın oğlu Ingeras’ın da aralarında olduğu 1000 erkek çocuğun alınarak Osmanlı ordusunda asker olmalarını ister. Vlad hayati bir karar aşamasına gelir. Ya oğlunu ve halkını sultana verecektir veya Türkleri yenmek için bir canavardan destek alarak, ruhunu şeytana satacaktır... Broken Tooth dağında pazarlık yaptığı şeytan ona hiçbir insanoğlunda olmayan bir gücü bahşedecektir ama o günden sonra Vlad'ın insan kanına olan susuzluğu doymak bilmeyecektir...

Dacula, gerçek bir efsane olan "Vlad the Impaler"ın hikayesini odaklanarak Drakula'nın ve vampir mitolojisinin köklerine iniyor. Dracula'nın anlatılmamış hikayesine odaklanılan bu epik-aksiyon filminin yönetmenliğini Gary Shore gerçekleştirirken başrolde Luke Evans yer alıyor. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

lotusimpact : Evet filmi izledim ve fikrim değişmedi. İzlerken sinirlenirim diye düşünüyordum daha çok güldüm. Bram Stokerın tamamen hayal ürünü olan romanından yola çıkarak 3. vlad namı diğer kazıklı voyvoda vampir yapılmış. Tarihte bu kişiye vampir denmesinin nedeni insan kanı içmesi ziyafet sofralarında insanların işkencelerini izleyerek zevk almasıyken filmde vampir olmasının nedeni halkını kurtarmak olarak gösterilediğinden insan ister istemez gülüyor. Tarihi karakterler üzerinden atılan yalanları uydurmaları bir kenara koyacak olsak bile film gerçekten kötü. Sultanahmete gelmiş turist kadar Türkçe konuşan Osmanlı askerleri varmış. Yapamayacaksan hiç konuşturma ingilizce başladı öyle bitsin. Osmanlı askerlerinin kostümleri asker tipleri (sarışın mavi gözlü bir adam vardı mesela vikingsden kaçmış gelmiş zannettim) yerlerde. Oyunculukla çok kötü her kritik sahnenin sonrasında ne olacağı çok belli. Kısaca film karalama kampanyasından başka birşeye hizmet etmiyor. Ben aman bizi yurtdışında kötü tanıyacaklar diye endişelenmiyorum. Çünkü hali hazırda zaten ıraktı suriyeydi ışiddi derken Türkiyeye de yurtdışında bu coğrafyada olmasından ötürü bakış açısı o seviyede. Ben ecdadımın 300 sene mutlak kudretle yaklaşık 600 sene cihanı nasıl yönettiğini biliyorum. Varsın onlar unutmak karalamak istesin.
muratkaan : Neymiş Draculaymış Fatih Zalim bir hükümdarmış , hristiyanların çocuklarını zorla ellerinde alıyormuş.Bu filme para verdim izledim.Bin pişman oldum Adamlar bize resmen küfür ediyolar bide paramızı alıyolar.

Not : Paranızı ziyan etmeyin 5 kuruş edecek bir film degil...Hem tarihi açıdan yalan hem görsellik sıfır
leke321 : Herkes tarihi bilgi paylaşmışken bi tanede ben vereyim. Osmanlı hiçbir zaman emperyalist devlet olamamıştır. O yuzden devletin adı Osmanlı İmparatorluğu değil Devlet-i Âliyye-i Osmâniyye dir .

Fragman


[hide]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=451[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL