Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Ex Machina (2015) TÜRKÇE DUBLAJ 1080p Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Alex Garland

Senaryo: Alex Garland

Ülke: İngiltere, ABD

Tür: Dram , Gizem , Bilim-Kurgu

IMDB Puanı: 7.7

Süre: 108 dakika

Dil: İngilizce

Çekim Yeri: Pinewood Studios, Iver Heath, Buckinghamshire, England, UK

Bütçe: $15,000,000

Hasılat: $36,659,611



[hakkinda]Henüz 24 yaşındaki Caleb, sadece Silikon Vadisi'nin değil dünyanın da en önemli teknoloji şirketinde yazılım uzmanı olarak çalışmaktadır. Şirketin gizemli CEO’su Nathan ise hem şirketten hem insanlardan uzakta, özel bir dağ evinde yaşamaktadır. Caleb, düzenlenen bir yarışmada, Nathan'ın dağ evinde 1 haftalık bir 'ödül' kazanır. Fakat içine çekileceği deneyden habersizdir. 'Ava' adında güzel bir robot kızın bedeninde, dünyanın ilk gerçek yapay zekası Caleb'i beklemektedir.... Yönetmenliğini ve senaristliğini Alex Garland'ın paylaştığı bilimkurgu filminin başrollerinde Oscar Isaac, Domhnall Gleeson ve Alicia Vikander yer alıyor.
Alıntı [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

hiromylife : Film ünlü matematikçi ve bilgisayarın  mucidi sayılan Alan Turing'in geliştirdiği  Turing Testinde bir makinenin düşündüğünü söylemenin mantıksal olarak mümkün olup olmadığıdı karşılıklı  sohbetle tespit edilmesine dayanıyor.Filmin esas konusu yapay zeka elde edildikten sonraki durum...Sürprizbozan: Göster Stephen Hawking bir röportajda"Yapay zeka, insanlığın en büyük keşfi olabilir. Bu keşfin neden olacağı risklere karşı önlem almazsak son 100 yılda son keşifimiz olabilir"
Film esas olarak yapay zeka edildikten sonra çıkacak  sorunları iki programcının  kendi aralarında  konuşmalarında
II.dünya savaşında  tarihin en berbat insanlarından biri olarak kendini tanımlayan atom bombasının mucidi Robert Oppenheimer'a göndermeler var.

Ayrıca günümüzde  insanın  evrim devilasyonunu savunanların  hemen hepsi insandan sonraki  basamağın makine_insan olabileceğini savunmaktadır yani bilinç  kazanmış  bir makinenin  insanın  sonunu getireceğine inanması ki buna paralel yapılan  filmler az değil Terminatör, Autómata, I, Robot,Transformers, the signal, Transcendence ve niceleri.
Filmmin diğer gönderme yaptığı en önemli noktalardan biri insanın içindeki  sevgi (duygusal bağ  kurma) nedeniyle kendi sonunu gelmesine çanak  tutması...
asdf_13 : Filmin temposundan dem vurulmasının sebebini anlayamadım. Başından sonuna hipnoz olmuş gibi izleyen bir tek ben değilimdir umarım. Temel konunun ufuk açıcı olmasının yanı sıra senaryonun sizi ters köşe yaparak ilerlemesi filmin en çekici yanı...

Alex Garland'ın ilk yönetmenlik denemesi çok başarılı. Daha önceden sadece senaryosunu yazdığı filmleri de keşke kendisi yönetseymiş. Ayrıca Domhnall Gleeson'un kariyeri için yaptığı seçimleri çok takdir ediyorum. Başrol oynadığı her filmi güzel olan oyuncularkervanına girecek yakında. Bunlar babadan oğula nesil herhalde : )
seko7356 : Ex Machina günümüzde üzerine kafa yorulması gereken bir soru aslında.  Bu sorunun cevabı kesinlikle nesnel değil zaten filmde cevap değil. Bilim kurgu deyince aklına görsel efekt ve aksiyon gelen arkadaşların uzak durması gereken bir film. İnsanı düşünmeye iten filmleri seven insanların ise kaçırmaması gereken bir film. Tabi bir Black Mirror etkisi yaratmıyor insanda ve bazı eksiklikleri mevcut.  
 "Bilinç sahibi bir makine icat ettiysem, insan değilim. Tanrıyım." Bu söze karşılık olarak yarattığın makine ne oluyor? Eğer bilinç sahibi bir şeyden bahsedebiliyorsak onun seçimlerine müdahale etme şansımız olabilir mi ya da ona insan diyebilir miyiz? 


Fragman


[hide]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=426[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
LİNK AKTİF DEĞİL DÜZELTİRMİSİNİZ LÜTFEN
Aktif sorunsuz çalışıyor.
Host is Deactive
Filmi İndirmek İçin Film İndir Yazılı Resme Tıklayın. Eğer Reklamı Geçmenize Rağmen Link Gözükmüyorsa Lütfen Daha Sonra Tekrar Deneyin Yoğunluktan Ötürü Meydana Gelmekte.

halen aynı durumda
Tekrardan sorunsuz. http://prntscr.com/9z0acu
Referans URL