Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Fokus (2015) Focus TÜRKÇE DUBLAJ 1080p Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Glenn Ficarra , John Requa

Senaryo: Glenn Ficarra , John Requa

Ülke: ABD, Arjantin

Tür: Komedi , Suç , Dram , Romantik

IMDB Puanı: 6.6

Vizyon Tarihi: 20 Mart 2015 (Türkiye)

Süre: 105 dakika

Dil: İngilizce, İspanyolca

Çekim Yeri: New Orleans, Louisiana, USA

Bütçe: $50,100,000

Hasılat: $158,762,963



[hakkinda]Nicky zamanının usta dolandırıcılarından biridir. Bir gün Jess Barrett adında genç güzel ve çekici bir kadın ile yolları kesişir. Sıradan bir kadın olmayan Jess, soygun konusunda en az Nicky kadar yeteneklidir! İkili büyük bir avın peşine düşme planı yaparken, hiç hesapta yokken birbirlerine de aşık olacaktır... Senaristliği ve yönetmenliği Glenn Ficarra ve John Requa ikilisine ait olan suç ve aksiyon filminde başrolleri Will Smith ve Margot Robbie paylaşıyor
Alıntı [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

sg888 : fena olmayan popcorn olarak izlenebiliyor ama sonuna doğru şaşırtıcı olmak adına saçmalamaya başlıyor film.. beğenmedim..
sahre-i saht : Film sanat filmi değil. Bu herkesçe malum. İzlerken sanat filmi olmadığını farkedenler, yorum yazarken de bunun farkına varsa iyi olur!!!

Sahneler kopuk falan değil. Ortada büyük klişe de yok. Hırsızlık üzerine çekilmiş bir film. Türünün üst sıralarına çıkacaktır. Eğlenceli bir film. Tahmin edeceğiniz bir çok ihtimalden farklı ilerleyecek.

Burada gömülen filmler yüzünden kaç adet iyi filmden izlemeden soğudum bilemiyorum. İzleyin, kötü yorumlara da takılmayın. İyi seyirler.
lotusimpact : Senaryoda ciddi sorunlar olmasına rağmen Will Smith filmi izlenebilir kılan en büyük etken olumş. Ucu açık kalan yerler bazı mantık hataları var ama sonuna kadar izletti.
Sürprizbozan: Gösterkumar sahnesinde son etapta güzel bir plan yapılmış açıkcası adamın kumar hastası olduğunu düşündürdüğü için öyle bir sürprizi sahnenin sonuna kadar tahmin edemiyorsunuz ancak adam tuttuğum sayıyı bir kağıda yazayım mı deyince will smith gerek yok sana güveniyorum demesi çok büyük saçmalık. Yani kim 1 milyon doları dürüstlüğüne kurban eder ki. Sayıyı bildiği için bile tuttuğum o değildi diyebilir insan sinir olur neticede. Kızın will tarafından terkedilmeside açıklanmadı yada ben anlayamadım ve terkedilen kızın intikam almaması ve 3 yıl sonra hiçbirşey olmamış gibi yeniden wille aşık kalmasıda kendi adıma saçma buldum. Ama yinede izletti kendini.

Fragman


[hide]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=425[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL