Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Altınlı Kadın (2015) Woman in Gold TÜRKÇE DUBLAJ 1080p Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Simon Curtis

Senaryo: Alexi Kaye Campbell , E. Randol Schoenberg , Maria Altmann

Ülke: İngiltere

Tür: Dram

IMDB Puanı: 7.4

Vizyon Tarihi: 10 Nisan 2015 (Türkiye)

Süre: 109 dakika

Dil: İngilizce, Almanca

Bütçe: $11,000,000

Hasılat: $45,876,468



[hakkinda]80 yaşındaki Yahudi mülteci Maria Altmann'ın ailesinin mirası olan sanat eserlerini, hükümetin pençesinden kurtarma öyküsünü perdeye taşıyan film, Randol Schoenberg'in gerçek hayat hikayesinden yola çıkarak filme aktarılmış.
Alıntı... [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

batar : israil ne zaman filistinlileri öldürmeye başlasa yada dünyada ki imajını düzeltmeye çalışsa piyasaya yeni bir yahudi filmi yada dizilerde acınası bir yahudi karakter ortaya çıkıyor.
cnsfrd : çok fazla eksiği olan bir film. Hellen Mirren bile kurtaramamış. Avukat rolü tam bir fiyasko. ilkokul müsameresi tadında bir oyunculuk. gazteci çocukta vasat(kendisi normalde çok iyi oyuncudur malum). mekanlar çok güzel elbet ve müzik, bide eski çocukluk anıları. ama buram buram Yahudi propagandası. başka bir şey yok. Ben Avusturya olsam vermem o tabloyu. filmde de üstü atlanan baya yer var, bende bu hissi uyandırdı.senaryo da boşluk üstüne boşluk. neyse özeltle şöyle deyim, o tablo kan ile kazanılmıştır. anlayan anladı.
musti8can : Gerçek bir hikayeden uyarlanan bir etkileyici film daha.. Oyunculuğunu her zaman beğendiğim Helen Mirren ile oyunculuğunu bir üst sınıfa taşıyan Ryan Reynolds'un müthiş bir iş çıkardıkları film hem 2008 hemde 2. Dünya Savaşı yıllarında geçiyor.. Yengesinin 'Altınlı Kadın' tablosu yapılırken henüz daha çocuk olan, daha sonra nazi istilasıyla her şeyini kaybederek Amerika'ya göç etmek zorunda olan ve tabloyu almak için Avusturya hükümeti ile davalık olan Avusturyalı kadın ile onu savunan avukatın öyküsü.. Film akıcı, konusu ve diyalogları güzel.. Yönetmen izleyicileri sıkmamak için biraz hızlı hareket etmiş sadece tek kusuru bu.. Bunun dışında izlenmesi ve ders çıkartılması gereken bir film.. 7,8/10 iyi seyirler..

Fragman


[hide]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=422[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL