Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: K-Lite Codec Pack 11.3.6 Mega/Full/Standard-Zamunda Hızlı Torrent
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afis12345678]http://i.hizliresim.com/J6Az9n.png[/afis12345678]

[dosyaadı]K-Lite Codec Pack 11.3.6 Mega/Full/Standard[/dosyaadı]

[hakkinda]K-Lite Codec Pack bugüne kadar oluşturulan codec iyi paketlerinin biridir. Bunlar dinlemek ve en popüler multimedya formatlarını izleyebilirsiniz tüm önemli codec vardır.

K-Lite belki çeşitli video ve ses dosyalarını üremesi için en uygun zaman en ünlü codec paketidir. Orada farklı ihtiyaçlar ve tercihleri ​​için 4 farklı versiyonlarıdır ve karşılaştığınız gerçekte kullanılan tüm formatları için destek içerir. Temel versiyonu bir video hakkındaki bilgileri görüntülemek için sadece en temel biçimleri DivX, XviD, MP3, AC3 / DTS, filtre ve altyazı programı desteği sunuyor. Sadece sıradan ve standart AVI dosyalarını bakmak kullanıcılar için yeterli.

K-Lite codec paketi Codeck ve ilgili araçlar topluluğudur. Codec bu dosyaları inceleyen imkansız onlar olmadan kodlama ve çözme ses ve video dosyaları için gereklidir. K-Lite Codeck Pack tüm video dosyalarını oynatmak için uygun ve güvenli bir çözümdür. Bu ürün tüm popüler ve o kadar popüler video formatlarını kullanmanızı sağlayacak.

Standart (Standart) sürümü başlangıca kıyasla bazı ek özellikler içerir. Bu video dosyaları için mükemmel bir oyuncu Media Player Classic içerir. O da bir DVD-öylesine oynatmak için (iyi) desteği vardır. Bu paket, ara kullanıcılar için önerilir.

Tam (Full) sürümü birçok özellik dapalnitelni vardır. Bu kaybı olmadan birden fazla ses formatları oynatma destekler. Kodlama için kullanılabilir VFW / ACM codec bileşenleri içerir. Birden fazla ses ve video formatları için var oynatma desteği. Bu paket ileri düzey kullanıcılar için uygundur.

Mega (Mega) sürümü neredeyse dolu aynı içeriği, ama aynı zamanda bu tür DirectShow filtreleri, VFW / ACM codec gibi bazı ekstralar içeriyor.[/hakkinda]

[boyut]151.19 MB[/boyut]

[dosyaid]8107[/dosyaid]

[hizliyazi][/hizliyazi]

İndirmek İçin "DOSYAYI INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Referans URL