Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Yarım Kalan Şarkı (2012) Song for Marion TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

Guest

[a]
Yönetmen: Paul Andrew Williams

Senaryo: Paul Andrew Williams

Ülke: İngiltere, Almanya

Tür: Komedi , Dram , Müzik, Romantik

IMDB Puanı: 7.0

Vizyon Tarihi: 29 Kasım 2013 (Türkiye)

Süre: 93 dakika

Dil: İngilizce

Çekim Yeri: City Hall, Newcastle upon Tyne, England, UK



[hakkinda]Aşk, şefkat, saygı ve notaları doğru basmak... Mutluluğun anahtarı budur. Ama 72 yaşında, yaşlı, utangaç ve huysuz Arthur için pek öyle sayılmaz. Kanserle boğuşan sevgili eşi Marion´ın ısrarlarıyla, sıra dışı yerel bir koroya katılır Arthur. Oğlu James ile arası iyi olmayan ve koronun yönetmeni Elizabeth´in cazibesine karşı koymaya çalışan Arthur, müzikal bir keşifle aradığından çok daha fazlasını bulacak, hayatı yeniden sevmeyi öğrenecektir. London to Brighton´ın yönetmeni Paul Andrew ´nun çektiği, komedi ve dramın bir araya geldiği bu dokunaklı film, değişmek için asla geç olmayacağını kanıtlıyor. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

bbberke : Festivalin “Dünya Festivallerinden” bölümünde seyirciyle buluşan “Yarım Kalan Şarkı (Song For Marion)”, keşke bu bölümde değil de “Antidepresan” bölümünde gösterilseydi. Çünkü film en net ifadeyle bir “kendini iyi hisset” filmi. 72 yaşındaki huysuz Arthur, kanserle boğuşan eşi Marion´ını kaybettikten sonra oğlu ve torunuyla da ilişkisini keserek kendini hayattan soyutlar. Ancak bir süre sonra Marion’ın gönülden bağlı oluğu sıra dışı koronun cazibesine kapılır. Koronun katılmak için canla başla çalıştığı yarışma, kısa sürede Arthur için yeni bir yaşama sebebi haline gelir. Paul Andrew´un yönettiği film, biraz depresif başlasa da kısa sürede gülmekle ağlamaktan gözyaşlarınız birbirine karışıyor. Komedi ve dramı son derece dokunaklı bir şekilde harmanlayan film, “asla geç değildir” mesajını taşıyor. Arthur ve Marion’un beraber geçirdikleri son günler ise Haneke’nin Aşk’ının üzerimizde bıraktığı ürpertiye panzehir niyetine.
oktay30 : kesinlikle atlamayın bu filmi ama kesinlikle..bbberke nin tüm yorumuna katılıyorum çok güzel özetlemiş..alt yazı çok iyi ve kesinlikle şarkı seçimleri muhteşem....dört mevsim bir film
gri72 : uzun süredir seyretmek için ertelediğim bir filmdi, seyrettikten sonra "keşke bu kadar ertelemeseydim" dedim, öylesine güzel, naif ve etkileyici bir film.

Şarkılar , oyunculuk ve özellikle Vanessa Redgrave 'nin ölmesine günlar kaldığını bile bile hala her anını mutlu yaşamaya çalışması ve son anına dek yüzünden gülümsemenin eksik olmaması; her şeye sahip ama mutsuz olmak için kendi kendine sebepler yaratan insanlara ders niteliğindeydi.

Seyredin, seyrettirin.

[hide]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=324[/upto]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=382[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL