Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Kırık Çember (2012) The Broken Circle Breakdown TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

Guest

[a]
Yönetmen: Felix van Groeningen

Senaryo: Johan Heldenbergh , Mieke Dobbels , Carl Joos

Ülke: Belçika, Hollanda

Tür: Dram , Müzik, Romantik

IMDB Puanı: 7.8

Vizyon Tarihi: 24 Ocak 2014 (Türkiye)

Süre: 111 dakika

Dil: Flemish, İngilizce

Çekim Yeri: Ghent, East Flanders, Flanders, Belgium

Hasılat: $7,100



[hakkinda]Elise dövmecidir, Didier de bir bluegrass grubuyla kovboy kılığında banjo çalar. Daha ilk görüşte âşık olurlar. Didier konuşmayı sever, Elise daha çok dinler; Didier romantik bir tanrıtanımazdır, Elise ise gerçekçi ve dindar. Küçük kızları Maybelle'in ölümcül hastalığı hem aşklarını hem yaşamlarını sorgulamalarına yol açacaktır. Berlin Film Festivali'nin Panorama bölümünde prömiyerini yapan, tutku ve müzik dolu bu dramın yönetmeni, 2010'da İstanbul Film Festivali'nde Altın Lale'yi kazanan Çölde Kutup Ayısı filmini de çeken Felix van Groeningen. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

MovieDay : Muhteşem bir Film başından sonuna kadar,sizi konuya çekiyor.

Konusu,Belçikalı Müzisyen (Country Amerikan Folk Müziği), Vucudunda dövmeler olan uç bir Genç kadınla tanışması ile başlıyor, sonrasında Dünyaya gelen Bebek ve Çocuklarının 6 yaşında yüzleştiği ''LOSEMİ-KAN KANSERİ'' savaşları, Çocuk oyuncunun mükmmel ötesi performansı hayran kalacaksınız.

Sonasında ise Ölüme ve Filimin içine girişinizle başlıyor, İnanılmaz gerçekten inanılmaz, filmde kendinizi aynı soruların cevaplarını ararken buluyorsunuz, Annenin ve Babanın yaşadığı, Yaşama ve Ölüme, Adalete, Tanrıya ve Dinlere Hayatının bütününe birden bire çok farklı baktığınızı görüyorsunuz.

Oyunculuk tek kelmesi ise Şahane, uzun seneler bu kadar mükemmel bir Sinema filmi izlememiştim.Büyük İhtimal ağlayacaksınız, büyük İhtimal hayatın içindeki kendinizi göreceksiniz, neyim, kimim diye düşüneceksiniz.

Bir Bölüm var! Tanrı bu Kadar Adaletsiz olamaz ve Papalığa kadar uzananın, inanılmaz ağır bir eleştiri fırtnası göreceksiniz daha doğrusu isyan.

Sonu ise Fantastik Filmlere özel final olmuş, Mükemmel ötesinde bir final, şaşırcakasınız.

Müzikler olağan üstü, izlemediyseniz mutlaka izleyin, Dram bazılarımızı pek çekmez izlemeyi sevmeyiz, bu Dramda herşey sakin herşey sanki içinizden konuşur gibi ve inanın içinizdden gelen sese film net yanıtlar veriyor.

MovieDay
denisilin : filmde çok güzel müzikler var... filmde çok güzel bir aşk hikayesi var... filmde aşırı duygusal ağlatan bir dram var... film çok güzel içten dolu dolu kesinlikle izlemelisiniz
pekosal : evli bir çiftin dramı filme çok ama çok iyi aktarılmış oyuncular iyi yansıtmışlar dramlarını...izlemenizi öneririm

Fragman


[hide]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=323[/upto]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=381[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL