Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Si da ming bu (2012) TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

Guest

[a]
Yönetmen: Gordon Chan , Janet Chun

Ülke: Çin

Tür: Aksiyon

IMDB Puanı: 5.8

Vizyon Tarihi: 12 Temmuz 2012 (Hong Kong)

Süre: 118 dakika

Dil: Çin Lehçesi, Çince

Nam-ı Diğer: The Four



[hakkinda]Gizemli olayları çözen dört dedektifin maceraları...

Bu adamları durdurmak neredeyse imkansız!
Birbirinden gizemli olayları çözmeleri için imparator tarafından kiralanan dövüş sanatları uzmanı dört dedektifin hikayesi... Bu hikayede yer alan dedektiflerin gizemli olayları çözmede yaşadıkları aksiyon dolu maceralar sinema sevenlerin beğenisine sunuluyor. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

nonegomania : çok sürükleyiciydi diyemem, uzakdoğu sinemasının çoğu filmi çok sürükleyici olmuyor zaten.. duygu yoğunluğu ön planda tutulmuş bu filmde de.. genel itibariyle sıkıcı değil, 5/10 hakediyor rahatlıkla.
Htmakina : Bayılıyorum şu uçarak döğüştükleri sahnelere.. Filmi ilginç kılmak için yapılsada bana göre filmi basitleştiriyor..

Film 6. polis kuvvetleriyle kraliyet özel polislerinin arasında ki suçlu yakalama olaylarını anlatıyor.. Peşlerinde oldukları suçlular para basımında kullanılan kalıbı elinden çıkarmak için uğraşmaktadırlar ama her iki polis teşkilatı da tüm suçluları yakalama mücadelesi içindedirler..

İyi seyirler..
Baki Kara : dövüş saneleri hoşuma gitti ama çok az geldi bana.daha çok polisiye ağırlıklıydı ve konusu biraz karmaşık ve sıkıcı geldi.bazı bilgisayar sahneleride amatörceydi.filmin dövüş sahnelerini kesip izleseniz yeterli olur bence uzak doğu filmlerinin hayranı olarak bu filme puanım 6(oda dövüşler için)

[hide]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=321[/upto]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=379[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL