Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Gözcü (2012) Le guetteur TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

Guest

[a]
Yönetmen: Michele Placido

Senaryo: Denis Brusseaux , Cédric Melon

Ülke: Fransa, Belçika, İtalya

Tür: Suç

IMDB Puanı: 5.7

Vizyon Tarihi: 05 Eylül 2012 (Belçika)

Süre: 89 dakika

Dil: Fransızca

Nam-ı Diğer: The Lookout



[hakkinda]Parisli polis şefi Mattei (Daniel Auteuil) azılı banka soyguncularını yakalamak için pusu kurar Ancak çatıda saklanan bir keskin nişancı Mattei’nin timini kurşun yağmuruna tutar ve çetenin kaçmasını sağlar Soyguncular ele geçirdikleri parayı bölüşme hesapları yaparken Mattei ise geniş çaplı bir insan avı başlatır Bedeli ne olursa olsun hem çeteyi hem de keskin nişancıyı yakalamaya kararlıdır [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

TaNNeR67 : Oncelikle çeviri için Absenthe arkadaşımıza çok tşk.ler...Filmin hikayesini etkilemeyecek çevrilmemiş bir kaç satır dışında altyazı gayet başarılı bence..Fransız polisiyesi sevenler filmi kaçırmasın..Senaryo,oyunculuk,aksiyon yeterli düzeyde..
dedektifnick : Auteuil ve Kassovitz ikilisini bir araya getiren güzel bir yapım. İdealist bir polis ve keskin bir nişancı arasında geçen mücadelenin öyküsü.. fransız filmleri Amerikan filmleri gibi fazla aksiyona önem vermiyor sanırım.Sürprizbozan: Göster örneğin filmdeki soygun sahnesini görmüyoruz. hep merak ve heyecan içerisinde izlemek istediğimiz soygun planları ve bunun nasıl gerçekleştiği yok. Film soygun sonrası duygusal hikayeye ağırlık vermiş. Birbirini satan arkadaşlar, oğlunu kaybeden polis, kocasını merak eden kadın vs.. Para çok ön planda değil sanki filmde.. Keskin nişancının daha çok adam indirmesini bekliyorsunuz, aksiyon ve kovalamaca bekliyoruz.. ama pek beklemeyin.. Yine de izlenebilir bir yapım...10/6
cevirimvar : Le Guetteur izleyip de hiç pişman olmadığım ve hatta keyif aldığım başarılı bir Fransız polisiye filmi oldu. Bu yıl izlediğim güzel filmlerden bir tanesi diyebilirim. Biraz dağınık bir konusu olmasına rağmen üst düzey oyuncuları ve sıkmayan kısa tutulan ve tadında bırakılan çekimiyle bence iyi bir yapım. Herşeyden önce film başından sonuna kadar "Ne olacak?" sorusunu diri tutmayı başarıyor. Birkaç ufak tefek hatasına rağmen Absenthe tercümesi başarılı kabul edilebilir. Eline emeğine sağlık arkadaşımızın.

Gelelim incelemesine...

Yönetmen Michele Placido. Büyük bir tecrübe. Emektar bir yönetmen. İtalyan ruhunu da sonuna kadar katmış filme. Hollywood'a taş çıkaracak bir yapım çıkartmış ortaya. Tebrikler. Bu yıl başka filmi olmaması bence şanssızlık. Ne de olsa Baaria bile onun elinden çıkma. Başrolde Daniel Auteuil tecrübesini yansıtıyor ve ortalamanın üstünde bir çıkarıyor. İnanılmaz uzun sinema kariyerine güzel bir film daha ekliyor. Onun da maalesef bceğimiz başka bir filmi yok. Filmin tartışmasız yıldızı ise Mathieu Kassovitz. Sırf karizması bile yetiyor. Gözümü onun üzerinde bir an olsun ayıramadım. Her ekrana çıktığında heyecanlandım. Çok yazık ki o da bu yıl ekranlarda yok. Olivier Gourmet biraz garip de olsa bana ortalama geldi. Sevmedim de diyemem ama biraz eksikti sanki. Yardımcı oyuncuların da gayet başarılı olduğu bu filmi izlemenizi tavsiye ederim.

Ben başarılı buldum. Daha iyisi de yapılırmış ama bu da fena olmamış. Saygılarımla...

Fragman


[hide]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=290[/upto]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=347[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL