Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Ölümsüz Aşk (2012) Bypass TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

Guest

[a]
Yönetmen: Aitor Mazo , Patxo Tellería

Ülke: İspanya

Tür: Komedi

IMDB Puanı: 4.9

Vizyon Tarihi: 06 Eylül 2013 (Türkiye)

Dil: Basque

Çekim Yeri: Barcelona, Catalonia, Spain



[hakkinda]Bilboa 'da yaşayan Xabi , Lukas ve John adında uzun dönemli arkadaşların hikayesini konu alan filmde bu üçlünün arkadaşları olan Maria ölümcül bir hastalığa yakalanmıştır. Xabi, John'dan Maria'nın vakti zamanında ona aşık olduğunu öğrenince onu neşelendirmek için , aynı dönemlerde bu hislerinin karşılıklı olduğunu fakat bunu ona söylemeye ne kadar utandığını anlatır.İşte komedi tam bu yanlışlıkların arasında başlar. Maria Xabi'ye hala aynı şekilde hissettiğini söyler ve aniden beklenmedik bir şekilde iyileşmeye başlar. Fakat doktoru en fazla 2-3 ay yaşayacağına inanmaktadır. Xabi kendisini planlamadığı bir ilişkinin içine girmiş bulur. Fakat Maria'nın durumu nedeniyle aslında nasıl hissettiğini ona söyleyememiştirve tüm bunların yanında Barcelona'da hamile bir kız arkadaşı vardır. Filmin yönetmenliğini Aitor Mazo, Patxo Tellería yaparken , başrollerini Itziar Atienza, Sara Cozar ve Bárbara Goenaga paylaşıyor. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

cevirimvar : GENEL YORUMUM:
Bypass sıradan bir durum romantik komedisi. Çok romantik eşleri veya sevgilileri olanlar için bir defa izlenmek için kullanılabilir. Açık söylemek gerekirse aralarda ilgimi çeken bazı güldüğüm sahneler olsa da ben sıkıldım. Bazı sahneler adeta Hollywood filmlerinden kopyalanmış gibiydi. Ben filmi pek beğendiğimi söyleyemem ama romantik komedileri sevenler için ideal bir seçim olabilir diye düşünerek puanını yüksek verdim. İyi seyirler.

YÖNETMENE BAKIŞ:
Böyle vasat bir durum komedisi için neden iki yönetmen çalışmış bilmiyorum ama ortaya çıkardıkları iş pek cezbedici değil. Sahneler sıkıcıydı. Filmin akışında ciddi problemler vardı. İlk defa yönetmenlik yapan bu iki isim bu işin üstesinden gelememişler.

FİLMİN STARLARI VE ( SIRADAKİ FİLMLERİ ):
• Gorka Otxoa, aslında çok da iyi olmayan performansına rağmen diğerlerine göre bir adım öndeydi. (Sırada beklenen bir filmi yok)
• Itziar Atienza'yı ilk filmi olmasına rağmen başarılı buldum.
• Bárbara Goenaga cesur sahnelere imza atmış ama performansı ortalamaydı. (33 dias*)

BU FİLMİ İZLEMELİ MİSİNİZ?:
İZLESENİZ DE OLUR İZLEMESENİZ DE.
bahangel : berbat bir oyunculuk berbat çekimler sinemada yarısında çıktım. zamana önem verenler uzak durmalı

Fragman


[hide]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=285[/upto]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=342[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL