Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Bekarlığa Veda (2012) Bachelorette TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

Guest

[a]
Yönetmen: Leslye Headland

Senaryo: Leslye Headland

Ülke: ABD

Tür: Komedi

IMDB Puanı: 5.3

Vizyon Tarihi: 21 Aralık 2012 (Türkiye)

Süre: 87 dakika

Dil: İngilizce

Çekim Yeri: Carleton Hotel, New York City, New York, USA

Bütçe: $3,000,000

Hasılat: $418,268



[hakkinda]Eski arkadaşlarının düğün gününden bir gece önce, maceraya hevesli üç nedimenin başına hayal ettiklerinden daha fazlası başlarına gelecektir.

Sevimli Becky (Rebel Wilson) yakışıklı sevgilisi Dale (Hayes MacArthur) ile evlenmek üzeredir. Baş nedime Regan (Kirsten Dunst) evlenen ilk kişi olamadığı için gizli gizli hırs yapmış başarılı bir iş kadınır. Gena (Lizzy Caplan) sivri dilli alaycı biri gibi görünse de aslında duygusal bir yapıya sahiptir. Katie (Isla Fisher) ise güzel yaşamayı seven saf-salak bir kadındır.

Becky sakin bir bekarlığa veda partisi ister fakat bu onları tatmin etmediği için kendi partilerini planlarlar. Planları çok çılgınca, beklemedikleri şekilde gerçekleşir... En kötüsü ise ortada paramparça bir gelinlik... Bu gelinlik düğüne kadar yetişebilecek midir? Sıkı arkadaşlar bu geceyi sağ salim atlatabilecekler midir? Zaman hızla ilerlemektedir ve hayatlarını tamamen değiştirecek unutmayacakları bir haftasonu henüz yeni başlamıştır.

Gülünç hayalkırıklıkları, beklenmedik gelişmeler eşiğindeki kadınlar ve yakın arkadaşlıklar hakkındaki jilet gibi keskin komediyi başarılı “Bachelorette” oyunundan uyarlayarak yine Leslye Headland yazıp yönetti. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Onur Turan : Sadece ve sadece Kirsten Dunst ve Isla Fisher için izlemek istedim. Beklediğimi de aldım, ikisinin de performansı tatminkardı.

Zevzek ve klişe bir film olacağından emindim zaten. Hollywood'un artık iyice rutin hale gelmiş " evlilik ve öncesindeki bir-iki günde vuku bulan olaylar silsilesi " içeriğine sahip.

El altında dursun, yapacak hiçbir şeyiniz olmadığı bir günde, öldüreceğiniz 1,5 saati en azından oflayıp puflamadan geçirtebiliir.
Başka zaman ise izlemeye değmez.


5 - 6 / 10
pekosal : film seyretmek arzunuz kuvvetli ise seyredebilirsiniz yoksa zevk alamazsınız ... ayrıca komedi unsuru bulamadım anca oyuncuların hatırına
asab26 : Açık ve net İzledim ve Sildim.

Daha eğlenceli , insanı kendine bağlayan ve izlemesi zevk veren bir film olacağını düşünürken son yarım saatini ileri sarmakla meşgul oldum.

Tavsiyem gidip başka bir film izleyin.

İlla izlemek için ısrar eden arkadaşlar varsa HD GENEL sürümünün altyazısı'nın senkronu XviD-RESiSTANCE sürümüne uygun ve izlemek için idare eder

Altyazı için teşekkürler.Selametle

Fragman


[hide]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=265[/upto]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=320[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL