Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Annemle Yolculuk (2012) The Guilt Trip TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

Guest

[a]
Yönetmen: Anne Fletcher

Senaryo: Dan Fogelman

Ülke: ABD

Tür: Komedi

IMDB Puanı: 5.8

Vizyon Tarihi: 01 Mart 2013 (Türkiye)

Süre: 95 dakika

Dil: İngilizce

Nam-ı Diğer: My Mother's Curse

Çekim Yeri: Memphis, Tennessee, USA

Bütçe: $40,000,000

Hasılat: $37,134,215



[hakkinda]Andy Brewster Los Angeles'ta yaşayan ve önemli bir icada imza atmak üzere olan başarılı bir mucittir. Brewster temizlik alanında büyük bir ses getireceğini düşündüğü bu aletin piyasada heyecanla karşılanmasını beklemektedir. Ancak ortada bir sorun vardır; şimdiye kadar görüştüğü alıcıların hiçbiri icadıyla ilgilenmemiştir... Bu sebeple ülkenin çeşitli şehirlerine seyahat ederek aletin reklamını yapmaya karar veren Andy, yanında annesini de götürdüğü ilginç bir yolculuğa çıkar.

Senaryosu 'Crazy, Stupid, Love'ın senaristi Dan Fogelman tarafından yazılan filmin yönetmen koltuğu 'Step Up'tan hatırladığımız Anne Fletcher'a emanet. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Htmakina : Klasik bir anne çocuk yolculuğu ama sonuna kadar izlettirdi. Sıkmadı beni açıkçası. Film arşivlik mi? Hayır. Ama içerisin de ders alınacak güzel yerlerde var. Bana göre izleyin ve silin. Karar sizin.

İyi seyirler.
lawyer61 : Şimdi bu filme komedi yazılmış ancak güzel dram öğeleri var içinde. Özellikle sona yakın süpriz duygulandırıyor ve filmi bir çıta yükseltiyor gözümde.Kahkaha atıcam diye izlerseniz hayal kırıklığı yaşarsınız hafif tebessüm ettiren ve güzel duygusal sahneleriyle ben sıkılmadan izledim....
16bitboy : haha şimdi bitirdim başarılıydı seth rogen'ın yaptığı gosterişsiz espirileri 3-5 yerde baya bi güldürdü. 90 dk sıfır sıkıntı.

Fragman


[hide]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=260[/upto]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=315[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL