Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Acı (2012) Pieta TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

Guest

[a]
Yönetmen: Ki-duk Kim

Senaryo: Ki-duk Kim

Ülke: Güney Kore

Tür: Dram

IMDB Puanı: 7.2

Vizyon Tarihi: 15 Şubat 2013 (Türkiye)

Süre: 104 dakika

Dil: Korece



[hakkinda]Zalimliğimiz ve para hırsımız yüzünden birbirimize inancımızı kaybetmiş olabilir miyiz? Hepimiz aslında Tanrı'nın merhametini mi bekliyoruz? Tefeciler adına çalışan zalim bir adam, patronlarının alacaklarını her ne yöntemle olursa olsun toplamaya alışmıştır. Ailesi ya da dert edeceği sevdikleri olmadığı gibi işini sınırsız kötülükle yapabilme yolunda ne korkusu ne de tereddüdü vardır. Bir gün karşısına bir kadın çıkar ve annesi olduğunu iddia ederek yıllar önce onu terkettiği için özür diler. Adam başta kadına inanmaz; herhangi bir anne hatırası yoktur. Ama kadına bağlandıkça onun korkunç bir sır sakladığını anlar. Kore'de şiddet sahneleri yüzünden şimdiden büyük tartışma yaratan Acı, ilk gösterimini Eylül'de Venedik Film Festivali'nde gerçekleştirdi. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

mantunic : Hiçbir sinemasever kaçırmamalı. Acıyı ve acınasılığı belki daha iyi işleyen filmler vardır ancak bu denli izleyiciye hissettirebilen kaç yapım sayılabilir bilmiyorum. Dört arkadaş gittik ve filmden çıktığımızda, göğsümüze oturtulan o taşı hazmetme çabasıyla bir süre hiçbirimiz kendimize gelemedik.
Üstelik bu duruma o korecenin aksanına rağmen geldik
fahrenheit_79 : Yine Çok zekice kurgulanmış bir kore filmi daha.. Tavsiye ederim oldukça anlamlı güzel işlenmiş bir film.
Htmakina : Merhameti yok, acıması yok, duygusu yok olan bir adamın patronu adına yaptığı işkencelerin hesabını soran olmadığı için alelade yaşayıp giderken hiç görmediği annesini karşısında buluverir. Artık hayat eskisi gibi değildir onun için. Bütün duygularınızı test edebileceğiniz, türünde gerçekten öne çıkacağını düşündüğüm güzel bir film. Seyretmenizi tavsiye ediyorum. (Ama yanlız. )

İyi seyirler..

Fragman


[hide]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=258[/upto]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=313[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL