Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Seçilmiş (2014) The Giver TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

Guest

[a]
Yönetmen: Phillip Noyce

Senaryo: Michael Mitnick , Robert B. Weide , Lois Lowry

Ülke: ABD

Tür: Dram , Bilim-Kurgu

IMDB Puanı: 6.5

Vizyon Tarihi: 10 Ekim 2014 (Türkiye)

Dil: İngilizce

Çekim Yeri: Cape Town, South Africa

Bütçe: $25,000,000

Hasılat: $44,855,084



[hakkinda]Amerikalı yazar Lois Lowry'nin romanından beyazperdeye uyarlanan film, ütopik bir dünya düzeninde geçiyor ve bu dünyada insanların zihinlerinde bulunan geçmişe dair anılar ve bilgiler tamamen siliniyor. Dolayısıyla artık insanların hafızalarında ne suç, ne yoksulluk ne de hastalıklar kalır. Bu geçmişi ayrıntılarıyla bilen tek kişi ise 'The Giver' isimli yaşlı bir adamdır. 18 yaşındaki Jonas, yaşlı adamın yanında çalışmaya başlayınca insanlığın hafızalarından silinen geçmişini öğrenmeye başlar. Zamanla bu sırların acımasızlığıyla yüzleşen Jonas'ın hayatı tam bir kaosa dönüşecektir... [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

hasangdr : Filmi çeviren birisi olarak beğendiğimi söyleyebilirim. Gelecekte değerinin yitirilmesi muhtemel bir şeye değinmişler: İnsanı insan yapan duygulara. Bu yönden yeterliydi ama anıları aktarma kısmı biraz daha uzatılıp aksiyon katılabilirdi.

Gelelim herkesin yaptığı yoruma. Yok Açlık Oyunları kırması yok Uyumsuz benzeri. Açlık Oyunları 2008'de, Uyumsuz 2011'de yayınlanmıştır. Seçilmiş Kişi ise 1993 yılında yılında yayınlanmış bir kitaptır. Kimin kimden kopya çektiğini veya kimin kime benzediğini bir daha düşünün.

Bir kereden bir şey olmaz izleyebilirsiniz.
PriveT : Film guzel basladi. Ama Sürprizbozan: Gösterigneyle uyutulan, hisleri, duygulari elinden alinan bir halki bir siniri gecerek uyandirmak, duygularini geri kazandirmak, hele ki yasamadiklari anilari bile hafizalarina yuklemek asiri mantiksiz bir bitis olmus. Bence...
Serkan Aydemir : Lanet olsun ki bugün bu dünyada ve bu ülkede savaş çıkartıp sırf kendi gibi inanca sahip olmayanları öldüren örgütleri oluşturanlara. İnsanları ayırıp sadece kendi gibi olmasını sağlayacak eğitim düzünlemeleri yapanlara. Savaşı kurtuluş olarak görenlere. Milyonlarca insanı evinden edip pazarda mal gibi satılmalarına destek olan herkese yazıklar olsun. Bu film bizlere insanlığın ne derece önemli olduğunu ve ne derece yok edilebilir olduğunu gösteriyor. Sadece küçük bir çocuğun gülümsemesiyle ağlaması arasındaki farkı görmek bile yapılan vahşetlerin ne derece yok edilmesi gerektiğini gösteriyor bizlere. Kalıplaşmış yargıları hayatın önüne getirerek herkesi bu kalıp içinde toplamaya çalışan gereksiz zihniyetlerin yönetimi her zaman ülkeyi savaşa götürecektir. Filmin ne hatalarına ne de işleyiş biçimine değineceğim. Film o kadar değerli bir konuya değiniyor ki bugünlerde dünyanın ve ülkemin unuttuğu insanlığı anlatıyor, gülümsemeyi anlatıyor, sevmeyi... Kadın erkek aynı yerde oturamaz, konuşamaz, düşünemez gibi aptalca fikirlerin doğru kabul edildiği bir dünya ne yazık ki yok olmaya başlamış demektir. Umarım sadece sevginin değerini bilen faşizmin kötülüğünü fark eden kişilerin yönetimine şahit oluruz. Unutmayın dünyayı yok edecek olan da ya da var edecek olan da insanlardır. Film çok değerli bir konuya sahip yani. Bu filmden ders çıkartmalıız.

Fragman


[hide]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=193[/upto]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=248[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL