Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Sadece Tanrı Affeder (2013) Only God Forgives TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

Guest

[a]
Yönetmen: Nicolas Winding Refn

Senaryo: Nicolas Winding Refn

Ülke: Danimarka, İsveç, Tayland, ABD, Fransa

Tür: Suç , Dram , Gerilim

IMDB Puanı: 5.7

Vizyon Tarihi: 05 Temmuz 2013 (Türkiye)

Süre: 90 dakika

Dil: İngilizce, Tayvanca

Çekim Yeri: Bangkok, Thailand

Bütçe: $4,800,000

Hasılat: $9,746,975



[hakkinda]Nicolas Winding Refn ve Ryan Gosling'in Drive filminden sonraki yeni projeleri olan Only God Forgives, aksiyon ve şiddet dolu bir intikam hikayesi olarak nitelendiriliyor.

On yıl önce bir cinayet işleyen Julian, şimdilerde sürgündedir ve Bangkok'ta yaşamaktadır. Burada görünürde kardeşi Billy ile birlikte bir boks klübü işletmekte olan Julian, esas gelirini buradan yürüttüğü uyuşturucu ağından kazanmaktadır. Güzel zamanlar, Billy'nin genç bir kızı öldürmesiyle sona erer. Zira Billy de kendini Bangkok sokaklarını temizlemeye adayan gizemli intikam meleği Chang tarafından öldürülmüştür. Olayların bu raddeye gelmesi ailenin güzel ve tahammülsüz annesi Crystal'ı da devreye sokar. Crystal'ın kışkırtmalarıyla intikam almaya karar veren Julian, kardeşini öldürenlerin peşine düşerek intikam arayışına çıkar. 'İntikam meleği'ni hedef aldığı bu savaş, başta sadece iki kişinin yer alacağı, sonrasındaysa sadece bir tanesinin hayatta kalabileceği türden olacaktır... [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Melih Adıgüzel : Filme ait telif hakkı koruması olduğundan sitemize ve diğer sitelere altyazı yüklenemiyor. Durumda bir değişme olursa çevirimi yükleyeceğim. Bilginize.
genesis23 : Eğer kuru gürültü filmlerin aranan oyuncusu Jason Statham hayranlarından biriyseniz elbette bu filmden hoşlanmayacaksınız.
Bu film herkese hitap etmez, çünkü "Sadece Tanrı Affeder" de tıpkı yine aynı ellerden çıkmış olan "Cennetin Kapısında" ve" Sürücü" gibi sanatsal bir yapım.
Bu filmlerin hepsi diyalogları az olduğu konusunda eleştirildi. Oysa Nicolas Winding kolayı bırakıp daha uğraş gerektiren diyalogsuz anlatım yöntemlerini tercih etmiştir.
Ryan Gosling asosyal-saldırgan kişilikli karakterler için iyi bir seçim. Zaten bu yönde de geçmişte oldukça tercih edildi.
Bu arada Chang gerçekten korkunç bir karakter. Sadece bakışları bile insanın tüylerini ürpertiyor.
Sonuç olarak bu da "Cennetin Kapısında" gibi hak ettiği puanı alamamış başarılı bir yapım.
Puanım 7
kataman : inat ettim bitiricem diye omrumden omur gitti altyazi beklemeyin bosuna zaten kimse konusmuyor filmde

Fragman


[hide]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=191[/upto]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=246[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL