Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Öteki Dünya (2010) Hereafter TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

Guest

[a]
Yönetmen: Clint Eastwood

Senaryo: Peter Morgan

Ülke: ABD

Tür: Dram , Fantastik

IMDB Puanı: 6.5

Vizyon Tarihi: 12 Eylül 2010 (Kanada)

Süre: 129 dakika

Dil: İngilizce, Fransızca

Çekim Yeri: Alexandra Palace, Alexandra Palace Way, Muswell Hill, London, England, UK

Bütçe: $50,000,000



[hakkinda]“Hereafter/Öteki Dünya” ölümlülüğün farklı şekillerde etkisini yaşayan üç kişinin hikayesini anlatıyor. George (Matt Damon) yaşam ötesiyle özel bir bağı olan Amerikalı bir işçidir. Dünyanın diğer ucunda, Fransız gazeteci Marie (Cécile de France) gerçekliğini sarsan bir ölümden dönme deneyimi yaşamıştır. Londra’daki küçük öğrenci Marcus (George McLaren ve Frankie McLaren) ise en yakın olduğu kişiyi kaybettiği için umutsuzca bazı cevaplara ihtiyaç duymaktadır. Her biri gerçeğin peşindeyken hayatları kesişecek, ve yaşamdan sonra neyin olduğuna dair inandıkları (ya da inanmak zorunda oldukları) şey sonsuza dek değişecektir. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

YesilElma : Hikayenin anlatılış biçimi ve oyunculuğa diyecek yok doğrusu. Fakat hikayemiz hiç de ilgi çekici ve çarpıcı değil. Toprak Eastwood dedemizi iyice çekiyor sanırım. Yine de güzel bir filmdi, gözlerimizi farklı sınıflardan kişilerin gündelik yaşamlarına başarılı bir biçimde çevirdi....
kareas : Ruhani güçlerin işlendiği metafizik içerikli filmler gerilim ve parapsikolojik türüne daha çok yakışıyor. Gerçi türü dram olup da çok başarılı filmler de ortaya çıktı. İlk aklıma gelen ise '' Ghost ''. ( Ghost'da ek olarak gerilim de vardı )

Hereafter, çok durağan. Arkadaşların da dediği gibi ilk tsunami sahnesinde film güzel başlıyor ama film bitene kadar sanki öteki tarafta film izliyormuşum da, film bitimi dünyaya dönmüşüm gibi hissettim. Boşlukta, hayal meyal bir film olmuş.

Clint Eastwood şaşırttı doğrusu.

Altyazı için tüm çevirmen arkadaşlara teşekkürler
Darkesh : Ortalama bi film kötü desen kötü değil iyi desen iyi değil. Başlangıcı iyi sanırım ondan filmi izleyeyim diyosunuz. Sürprizbozan: GösterArada bir iki enteresan şey var ilgi çekiyor falan ama ya ben anlamadım yada filmin sonunda bi halt olmadı.

Bu arada EkinG çevirisi ile İZLEMEMENİZ şiddetle tavsiye olunur.

Örnek; görüntüde siyah fasulye tanesi var. Kadın diyor "Black beans" Çeviride beyaz fasulye yazıyor Daha bunun gibi bi sürü örnek.

Fragman


[hide]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=179[/upto]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=234[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL