Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: The Way Way Back (2013) TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

Guest

[a]
Yönetmen: Nat Faxon , Jim Rash

Senaryo: Nat Faxon , Jim Rash

Ülke: ABD

Tür: Komedi , Dram

IMDB Puanı: 7.4

Vizyon Tarihi: 05 Temmuz 2013 (ABD)

Süre: 103 dakika

Dil: İngilizce

Çekim Yeri: Marshfield, Massachusetts, USA

Bütçe: $4,600,000

Hasılat: $21,490,107



[hakkinda]“The Way, Way Back”te, aile problemleriyle mücadele eden genç bir çocuğun (Liam James), yaz tatilinde bir yerel su parkı yöneticisiyle ( Sam Rockwell) başlayan pek de alışık olmadığımız türden arkadaşlığı anlatılıyor. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

erpheus : Öncelikle Sam Rockwell'e bir kez daha saygı duydum, eksiği yok fazlası yok , ne gerekiyorsa onu vermiş.Belki de Green Mile (Yeşil Yol)'dan sonraki en iyi performanslarından birini izletti.

Ben -müzikler dahil-filmin her şeyini beğendim.Yalnızca yazları kalabalıklaşan küçük yerleşim birimlerinden(kasaba-köy artık her neyse)birinde geçiyor olması da bana farklı hissettirdi,çoğumuz böyle bir yerde yaz tatillerimizden birini geçirmişizdir.

Aile içi yaşananlar,karşı cins ile alakalı olanlar,komik durumlar,dramatik durumlar bence her şey çok güzel işlenmiş.

9/10
McFly : Annesinin ve babasının ayrılığından sonra annesi evlenen duncan sesiz bir o kadarda mutsuz bir çocuktur. kendini nerede mutlu hissedecektir ve sesizliğini bozacaktır?
dramla karışık komedi unsurlarıda bulunan film.Gerek oyuncu kadrosuyla gerek hikayesiyle sade olan bir yapım izleyin pişman olmazsınız.
Filmin son sahnesinde çalan şarkı : Trampled by Turtles - Alone dinlemenizi öneririm.
CruSuS : Bu yıl içerisinde izlediğim, listenin sonlarında yer alacak olsa da en iyi filmlerden biriydi.

Filmi çok beğendim. Özeti okuyunca beklentim biraz düşmüştü ama bu filmde özetten çok fazlası var. İzlerken hiç sıkılmadığım, zamanın nasıl geçtiğini anlamadığım filmlerden biri. Hep bir tebessümle izledim, sımsıcacık bir film. Finali de beğendim, alternatif birçok final olabilirmiş. Bu filmde ki oyuncu seçimleri biraz daha iyi olsaydı bence adından çok daha fazla söz ettirebilecek bir film olabilirdi. Steve Carell'ı bu rolde görmeye pek alışık olmadığımızdan, Toni Collette'ın soğuk performansıyla keşke daha iyi isimler olsaydı dedirtti. Duncan karakterinin performansını beğendim. Ayrıca bu tür çılgın rollerin adamı Sam Rockwell genelde olduğu gibi mükemmel oynamış. Filmde daha fazla rol almaya başladığı sıralarda iyice filme kaptırdım kendimi. Ailecek izleyebileceğiniz bir film. Yüksek beklentiyle de izlemezseniz zevk alacağınızı düşünüyorum.Şiddetle tavsiye edilir.

Altyazı için teşekkürler.

Fragman


[hide]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=159[/upto]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=214[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL