Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: İntikam Peşinde (2010) Edge of Darkness TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

Guest

[a]
Yönetmen: Martin Campbell

Senaryo: William Monahan , Andrew Bovell , Troy Kennedy-Martin

Ülke: İngiltere, ABD

Tür: Suç , Dram , Gizem , Gerilim

IMDB Puanı: 6.6

Vizyon Tarihi: 29 Ocak 2010 (Türkiye)

Süre: 117 dakika

Dil: İngilizce

Çekim Yeri: 68 Bradfield Ave, Boston, Massachusetts, USA

Bütçe: $80,000,000

Hasılat: $43,313,890



[hakkinda]Martin Campbell’in yönettiği ve Mel Gibson, Danny Huston, Ray Winstone ile Shawn Roberts’ın oynadığı İntikam Peşinde (Edge Of Darkness), 29 Ocak 2010’da Pinema Film dağıtımıyla Pinema Film tarafından vizyona çıkarılıyor.

Thomas Craven, cinayet masası dedektifi ve kızını yalnız büyüten bir babadır. 24 yaşındaki kızı evinde vurulunca herkes hedefin Craven olduğunu düşünür. Ancak Craven bu durumdan şüphelenmeye başlar ve kızının ölümünü araştırmaya karar verir. Araştırma onu, kızının gizli yaşamına, devletin gizli işlerine ve kanıtları yok etmekle görevli devletin gizli adamı Darius Jedburgh’e götürür.[/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

babyangel : Ağır ilerliyor, Mel Gibson'un genel olarak oynadığı o hareketli filmlerden değil! Ama sürükleyici, ne olacak merakı uyandırdığı için izlettiriyor kendini. Aksiyon dozu düşük. Aslında daha yüksek tutulsaymış daha zevkli bir seyir yaşatırmış.
andy1 : Yine tuaf yorumlar, bu nasıl film izlemek anlayamıyorum, hayatında en kötü film diyenlerin hangi filmleri izlediklerinide keşke yazsalar !

Filme dönersem bir Babanın dramını en ince kirli politik çıkar örgütlerine kadar, ve bu ilişkilerin içinde nasıl İnsanların var olduğu net dille inanılmaz güzel anlatılıyor.

Giriş sahnesindeki sahne yani kızının gözlerinin önünde silahla vurulması ile başlıyor, Polis olan Baba bu cinayetin peşine düşer basın hedefte kendisinin olduğunu anlatırken olayların kendisi ile alakalı olmadığını çok geçmeden anlar.

Sonrası inanın ciddi bir gerilim ile devam ediyor, aksiyon yok diyenleri boş verin, filmdeki gerlilim 100 tane saçma aksiyon filmlerine bedel.

Mel Gibson ise bu rolünde tek kelimeyle muhteşem, Baba imajındaki o üzüntüyü, kızına ait bir parçayı dahi saklaması, hatta o kadar sıcak sahneler varki, kızının kıyafetlerini çöpe atmaya kıyamıyor ama o acıyada dayanamıyor, eşyaları teker teker yakıyor, muhteşem bir sahneydi.

Finali ise inanılmaz bir sonla bitiyor, yani film sonuna kadar gizemini koruyor.

Filmle alakasız yorumları asla ve asla ciddiye almayın, ya kötü filmin manasını bilmiyorlar yada Sinemayı, bu filme kötüydü demek cidden ayıp.

İzlemek isteyen Arakdaşlarımızıda yanıltıp kaliteli filmlerin izlenmemesine sebeb oluyorsunuz.

Ricam ise izleyin en azından, ileri sardırarark berbattı en kötü filmde demek filmi izleyen arkdaşlarımıza haksızlıktır.
mfd : Gayet alalede, sıradan, vasat bir filmdi. Senaryo pek sağlam değil ve film hataları ile( her filmde hata olur ama bu çok bariz) dolu bir film. Öylesine izlenecek bir film olduğunu bildiğim halde izledim. Zaten puandan belli. Benim normalde puanım 5 ama M.Gibson'un oyunculuğu ve hatrına 6 veriyorum

Fragman


[hide]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=211[/upto]
[fichi]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=212[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL