Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Kaçaklar (2010) The Losers TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

Guest

[a]
Yönetmen: Sylvain White

Senaryo: Peter Berg , James Vanderbilt , Andy Diggle

Ülke: ABD

Tür: Aksiyon , Suç , Dram , Gizem , Gerilim

IMDB Puanı: 6.4

Vizyon Tarihi: 22 Nisan 2010

Süre: 97 dakika

Dil: İngilizce

Çekim Yeri: Arecibo, Puerto Rico

Bütçe: $25,000,000

Hasılat: $23,591,432



[hakkinda]Yeni bir görev için yola çıkan tim, Clay (Jeffrey Dean Morgan), Jensen (Chris Evans), Roque (Idris Elba), Pooch (Columbus Short) ve Cougar (Óscar Jaenada)’dan oluşuyor. Ekiptekiler, beklemedikleri bir ihanet ile şoka girerler. Üstelik ellerinde düşmanın isminden başka birşey yoktur. Bu saydığımız tim’in yolu, Aisha (Zoe Saldana) isimli gizemli bir kadına rastlar. Gücünü Aisha’nın zekası ile birleştiren ekip, Max (Jason Patric) adındaki düşmanlarının ardındaki sırrı çözmeye niyetlidir.

Ekleyen: chernoby[/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

XeaR : Aksiyon sahneleri biraz yapmacık gelse de atmosferi çok güzel bir film bence. Özellikle seçilen karakterler ve kurulan diyaloglar gerçekten komik. Bilgisayardan biraz fazla yardım alınmış benim gözüme tek takılan handikap o, zaten bu yüzden bilim kurgu filmlerden nefret ediyorum :} filmin sonunda ufak bir kısım daha var, cast listesi geçmeye başlamadan önce ama kaynak altyazıda yoktu ingilizcesi, kulakla çevirmek de yemedi açıkçası eğer tam bir altyazı bulabilirsem o kısmı da ekleyeceğim.
argon18 : Oyuncu kadrosu iyi. Bir çizgi roman uyarlaması sanırım. Türüne göre gayet başarılı buldum. Devam filmi çekilecektir diye düşünüyorum. Aksiyon seviyorsanız sıkılmadan izlersinixz.
canary : Aksiyonu bol bir film, tripolis tarafından da çeviri duyurusu yapılmış, ayrıca XeaR arkadaşta ağır gidiyorum demiş ama 2 günde %50 ye yakınını bitirmiş kolay gelmesi dileklerimle...4 gözle bekliyoruz

Fragman


[hide]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=213[/upto]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=266[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL