Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Ayin (2011) The Rite TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

Guest

[a]
Yönetmen: Mikael Håfström

Senaryo: Michael Petroni , Matt Baglio

Ülke: ABD, Macaristan, İtalya

Tür: Dram , Korku , Gerilim

IMDB Puanı: 6.0

Vizyon Tarihi: 11 Şubat 2011 (Türkiye)

Süre: 114 dakika

Dil: İngilizce, Welsh, İtalyanca, Latin, Rusça, Macarca

Çekim Yeri: Blue Island, Illinois, USA

Bütçe: $37,000,000

Hasılat: $32,729,466



[hakkinda]Gerçek olaylardan esinlenen film, çok tartışılan şeytan çıkarma uygulaması ve kendi inancı hakkında şüphe duymasına rağmen şeytan çıkarma ayinlerini incelemesi için Vatikan'a gönderilen ilahiyat fakültesi öğrencisi Michael Kovak'ın (Colin O'Donoghue) öyküsünü anlatıyor. Şüpheciliğini bir zırh gibi kuşanan Michael, ele geçirilme vakalarının ardında iblisleri değil, psikiyatrik öğeleri aramaları konusunda üstlerine meydan okur.

Ancak alışılmışın dışında yöntemler uygulaması ve yaptığı binlerce şeytan çıkarma ayini ile tanınan Peder Lucas'ın (Anthony Hopkins) yanına gönderildiğinde, Michael'ın zırhı çatlamaya başlar. Peder Lucas'ın bile becerilerinin yetersiz kaldığı bir vakayla karıştığında, açıklayamadığı veya denetleyemediği bir olaya ve inandığı her şeyi sorgulamasına neden olacak kadar şiddetli ve korkutucu bir kötülüğe tanık olur.

Yönetmeniğini Mikaël Hafstrom'ün yaptığı, “The Rite/Ayin”in başrollerinde Oscar ödüllü Anthony Hopkins, ilk başrolünü oynayan Colin O’Donoghue, Alice Braga, Toby Jones, Ciarán Hinds ve Rutger Hauer yer alıyor. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

@ntichrist : Bu sıralar da hiç kimse film beğenmez oldu. Hayatında 2-3 film izlemiş insanlar, senelerce uğraşılıp yapılan filmler hakkında atıp tutuyorlar. Kısacası herkes film jüriliğine meraklı bizim ülkemizde ve herkes film pro'su olmuş maşallah. Bir filmi beğenmeyebilirsin ama bu, o filmin kötü olduğunu göstermez, sana hitap etmediğini gösterir. O yüzden filmi izleyecek olan insanları caydırmayın lütfen; sayın usta film eleştirmenleri (!)
CruSuS : Herkes değinmiş pek inanmamıştım ama bu oyunculuk neymiş böyle.Hopkins haric yoldan mı toplamışlar. Filme gelirsek tipik bir şeytan ve şeytan çıkarma konulu bir film olup bu açıdan tam bir klişe.Konu olarak artık beni fazlasıyla bezdiren şeytan teması için pek bir olumlu yorum yapamam ama Anthony Hopkins filmi film yapmış. Anthony Hopkins
ndenizn : Düşünüyorum; Anthony Hopkins oynar da bir film seyredilmez mi? Seyrettik, bir daha bekleriz Anthony dedemizi beyaz perdeye, ama; onu görmeye alışık olduğumuz haliyle. Nasıl bir şeytan rolü göreceğiz derken, ellerine sağlık; makyözlerin dedik, efektler, geçişler, seçilen mekanlar ve objeler için gene sanat ekibine teşekkür ettik, geriye kalan, biraz enerjiyle bitmesini beklediğim bir sondu, onu da vermediler, olsun. kudum; -böyle okullar ve özelinde; bu okul var'imiş'. Filmin tartışmak istediği konu; artık koyu inançlı dindarların dahi, böyle okullar açarak ve bu okullara güveni sağlayarak, gizemine; -şeytandır o, dedikleri olayların, fiziksel ve psikolojik bazı travmalar sonucu da ortaya çıkabileceğini göstermek ve ikisini birbirinden ayrıt etmek'imiş'. Emeği geçenlerin ellerine sağlık. Ben filmin başından memnun kalkmadım. Oysa ki ister istemez, böyle kolay ve tekrarı çok olan, fazlaca işlenmiş bir konuyu ele alan birileri varsa, işin içinde iyi ''oyuncu''lar varsa, yer Roma' ysa, kesin farklı bir noktası vardır diye düşünmüştüm. Farkı tarihi oldu, 2011 şeytansız kalmadı. Her şeye rağmen'; iyi seyirler.

Fragman


[hide]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=214[/upto]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=267[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL