Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Kirli Para (2014) The Drop TÜRKÇE DUBLAJ m1080p Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

Guest

[a]
Yönetmen: Michaël R. Roskam

Senaryo: Dennis Lehane

Tür: Suç , Dram

IMDB Puanı: 7.1

Vizyon Tarihi: 07 Kasım 2014 (Türkiye)

Süre: 106 dakika

Dil: İngilizce

Çekim Yeri: New York City, New York, USA

Bütçe: $12,600,000

Hasılat: $10,680,693



[hakkinda]Genç yönetmen Michael R. Roskam'ın kamera arkasına geçtiği film, yeraltı dünyasının kasvetli renklerini izleyiciye solutmayı hedefleyen incelikli bir suç dramasına ev sahipliği yapıyor. Bob ve Marv ikilisinin, kayıp para peşinde sürüklenip gittikleri ve stilize bir ganster filmi olarak tanımlanan The Drop, kelimenin tam anlamıyla yer altı dünyasına post modern bir soluk ve farklı bir grafik yaklaşım getiriyor. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

niro : herkesin fikrine saygı duyuyorum ama bu filme vasat , sakin gibi yaftalar yapıştıranlara , tom hardy nin pasif kaldığı gibi yorum yapanlara mana veremiyorum (galiba bu arkadaşlar hayatın çakada - çukada dövüşten veyahut çuvalla adam öldürmekten ibaret olduğunu zanneden genç kardeşlerimSürprizbozan: Göster -kaldı ki finalinde ne kadar ağır abi olduğunu da gösteriyor ezik! tom hardy) .. bu filme sıradan diyenler gidip kaptan amerika , süperman , rambo filan izlesinler , böyle her anı merak uyandıran , gerilim dolu ve oyunculukların zirve yaptığı filmlere hiç bulaşmasınlar bence ..tom hardy locke den sonra hakikaten aktör olduğunu bu filmle iyice kanıtlıyor , sadece kastan ibaret değilmiş adm puanım 9 ... izleyin izlettirin ..
Serkan Aydemir : Sakin bir aksiyon.

Filmin vasat olduğunu düşünebilirsiniz ki bu çok normal bir durum. Filmden beklenilen o şimdi parlayacak atmosferini filmimiz pek yaşatmıyor gibi. Şunu söylemek istiyorum, bazı filmlere bu sakinlik yakışır. Bu yapımda da oyuncuların o durağan tavrı yakışıyor. Ha şöyle 9/10 puanlık bir yaklaşım da sanırım anlık psikolojiye sahip. Yoksa o kadar da değil. Gizemi tutmayı başardığı için izlerken pek sıkılmıyorsunuz. Yani işte 2011 Drive filmi havasında bir çalışma olmuş. Tabi o film daha güzeldi.

Şunlardan da bahsetmek doğru olacak. Öncelikle baştaki köpek sahnesi az biraz gereksiz bir bağlılık barındırıyor. Bu yaklaşımı pek sevmedim. Tanışma kısmı biraz oldu bittiye geliyor. Bir de alt yazı hatası mevcut filmde. Ön yargılarla yaklaşılmış sanırım. Çeviren belli değil de gönderen Ayrton olanda. Bir sahnede kiliseyi yıkacak olanlara çevirmen laikçiler olarak çevirmiş. Burada dinsizler demek istemiş. Bu hata laiklik dinle devlet işlerinin ayrılmasıdır. Dinsizlik değildir. Ülkemizin genel problemi bu zaten. Yani dinini yap, ama millete göstermek için hava atma diyor bu ilke. Esas inançlılık bir diğer değişle.

Film aşırı realist yaklaşıyor olanlara. Sıradanlık savuruyor bizlere. Bu durum o bildik hareketli ya da sonuna doğru aksiyonun dibine vuran filmlerden farklı hale getiriyor bu filmi. Bence başarılı da yapıyor. Başlayıp bitirebiliyorsunuz. Kötü film değil, çok iyi de değil işte.

İyi seyirler.

seko7356 : Geçmişin yükü insanları durağanlaştırabilir. Hal böyle olunca hareketli bir hayat beklemek boşuna. Bu yüzden bu insanları anlamaya çalışmak gerek. Filmi çok durağan bulanlara söyleyecek lafım budur.
Bob karakteri çok iyi yazılmış ve yansıtılmış, yan karakterlere de biraz daha derinlik katılsaydı film çok daha iyi olabilirdi.

Fragman


[hide2]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=154[/upto]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=209[/fichi]
[/hide2]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL