Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Kiminle Evlendim (2010) Killers TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

Guest

[a]
Yönetmen: Robert Luketic

Senaryo: Bob DeRosa , Ted Griffin

Ülke: ABD

Tür: Aksiyon , Komedi , Romantik

IMDB Puanı: 5.4

Vizyon Tarihi: 01 Haziran 2010 (ABD)

Süre: 100 dakika

Dil: İngilizce

Nam-ı Diğer: Five Killers | Friends & Neighbors | Katherine Heigl/Ashton Kutcher Untitled Action Comedy

Çekim Yeri: Atlanta, Georgia, USA

Bütçe: $75,000,000

Hasılat: $47,046,786



[hakkinda]Ani bir ayrılıkla sonuçlanan ilişkisinin ardından kendini toparlamaya çalışan Jen Kornfeldt (Katherine Heigl) bir daha asla aşık olamayacağını düşünmektedir. Ancak, ailesiyle birlikte gittiği Fransa tatili sırasında hayallerinin erkeği, etkileyici ve yakışıklı Spencer Aimes (Ashton Kutcher) ile tanışır. Üç yıl sonra imkansız görünen olmuş ve ikili yeni evli bir çift olarak şehrin banliyösündeki ideal hayatlarına başlamışlardır. Tabi bu ideallik, Spencer'ın 30. yaş gününde kurşunlar havada uçmaya başladığında sona erer.

Görünen o ki, Spencer, Jen'e uluslararası bir ajan olduğunu söylemeye gerek duymamıştır. Böylece mükemmel hayatları alt üst olur. Kocasının bir tetikçi olduğunu öğrenen Jen, onun kendisinden başka neler sakladığını da öğrenmek isteyecektir. Tabii, bu arada havada vızıldayan kurşunlarla uğraşmak, komşulara ve ailelerine karşı herşeyin yolunda görünmesini sağlamak zorundadır.[/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

babyangel : Bilindik bir konusu var. Finalde biraz saçmalamış olsalar da ki zaten 'e böyle olur' diyorsunuz, eğlenceli bir filmdi. Ashton Kutcher ve Katherine Heigl güzel ikili olmuşlar. Zaten Ashton Kutcher romantik - komedilere çok yakışan bir aktör İmdb'den bu puanı almasına şaşırdım!
maecenas : Yormayan eglenceli boş zamanlarda degerlendirilebilir bir film olmuş.İyi seyirler
andy1 : Bu filmi izlesemmi diye açıkcası düşünmüştüm, kafamda basit romatik ve aksiyon diye geçen bildik filmlerden deyip yinede izledim.

Şaşırtan ne oldu biliyormusunuz, Katherine Heigl'in muhteşem performansı, inanırmısınız filmi bıraktım ne zaman seyirciye bakacak diye beklediğim çok sahne oldu, sanki tolk show yapar gibiydi, muhteşemdi.

İzlemek niyetinde olanlar, lütfen bir sahne var, hamilelik testi yaparken, açıkça seyirciye oynuyor ve net bakışınıda gülerek yolluyordu, tebessüm etmeden duramıyorsunuz muhteşemdi

Konuya gelince, eğlenceli, komik, absürt, saçma ama çok keyifli bir film.

Sıkılmanız söz konusu olamaz, oyuncular zaten, tiyatro sahnesinde gibiler ve seyirciye oynuyorlar bunuda net olarak hissediyorsunuz.

Film konusu ne kadar kötü olursa olsun, profosyonel sanatçılar varsa izlettiriyorlar.

İzleyin, canınız sıkınsa terapi niyetine bol keyifli ve eğlenceli saatler sizi bekliyor

Fragman


[hide]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=221[/upto]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=274[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL