Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Şu An Muhteşem (2013) The Spectacular Now TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

Guest

[a]
Yönetmen: James Ponsoldt

Senaryo: Scott Neustadter , Michael H. Weber , Tim Tharp

Ülke: ABD

Tür: Komedi , Dram , Romantik

IMDB Puanı: 7.2

Vizyon Tarihi: 13 Eylül 2013 (ABD)

Süre: 95 dakika

Dil: İngilizce

Çekim Yeri: Athens, Georgia, USA

Bütçe: $2,500,000

Hasılat: $6,837,620



[hakkinda]“Nostalji ve duygusallık arasında büyük bir fark olduğunu düşünüyorum. Duygusallık bir filmin ölüm fermanı olabilir… ama nostalji biraz daha farklı. Gençler hakkında film yapmanın buruk ama tatlı bir tadı var… çünkü o yaşlarda olmak çok korkutucu ve zor olabiliyor. Bir de şu var: O yaşlar bir daha asla geri gelmeyecek.”

Lise son sınıf öğrencisi olan Sutter partilerin neşesidir. Erkek giyim mağazasında çalışan Sutter’ın geleceğe dair planları yoktur. Ancak kız arkadaşı tarafından terk edilince, çok sarhoş olur ve Aimee Finicky ile bir çimenlikte uyanır. Aimee çok farklıdır. Erkek arkadaşı yoktur ve bilim kurgu kitapları okumaktadır. Ancak Amy bir gelecek hayal ederken, Sutter büyüleyici olan şimdide yaşamakta olsa bile, birbirlerine çekilmişlerdir. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

asdf_13 : Filmi ilk yarısında sıradan bir gençlik komedisi izlediğimi zannettim. Eğlenceli bir karakterin eğlenceli eski sevgilisi ve yeni sevgilisi arasında gidip gelmesi filan...
Ancak izlemeye devam ettiğimde yılın en şaşırtıcı filmlerinden biriyle karşı karşıya olduğumu anladım.
Sutter karakteri sadece anı yaşayan boş bir ergen değil, aynı zamanda bir yetişkin olmanın gerekliliğini sorgulayan bir ergen.

Sürprizbozan: Göster Sutter kendisinden daha olgun ve düşünceli bir kız arkadaş edindiğinde bile yetişkin olmayı reddediyor. Babasıyla tanıştığı anda ise filmimiz kalitesini hissettiriyor. Sutter'ın iç dünyası adeta bir duvara çarpıyor. Babasının da hayata bakış açısının aynı kendisi gibi olduğunu görüyor. Yaşlandığında o hale gelmek istemediği için bir çıkmaza giriyor. Hayat görüşünün ne kadar bencil olduğunu fark ediyor. Sorumlulukların insanın doğasında olduğunu ve yetişkin olmanın gerekliliğini hayatta görebileceği en iyi örnek üzerinden anlıyor.

Sutter'ın büyümesi ve yetişkinliğe adım atması olabilecek en çarpıcı örnek ile sağlandığı için harika bir film izlediğimi düşünüyorum.

Bu yıl, önce "Mud" ile büyüyen bir çocuğu , sonra da "Spectacular Now" ile yetişkinliğe adım atan bir ergeni izledik.

Not: 500 Day of Summer'daki başarının kaynağının sadece yönetmeni olmadığını bu film sayesinde anlamış oldum.Senaristler Scott Neustadter ve Michael H. Weber'i bir kenera yazdım. 2014 teki The Fault in Our Stars filmlerini de merakla beklemeye başladım.
Bu hızlı altyazı için nazo82'ye teşekkürler...
denisilin : filmde çok şey var 'carpe diem' diyerek hayatın hep böyle geçeceğini düşünen bir ergen boşanmanın çocuklar üstündeki etkisi armut dibine mi düşer yoksa alimden zalim mi doğar eğlendiğin kişiyle mi olmalısın seni seven ve düzeltecek kişiyle mi olmalısın boşanan anne babaların çocuklar üzerindeki etkisi öğretmenlerin etkisi çıkara dayalı ilişkiler velhasıl filmde mesaj çok ama film ağır dram komedi değil aldanmayın ben beğendim diyebilirim biraz da ruh halinize ve yaşınıza geçmişinize bağlı bu filmi beğenip beğenmemeniz
madmax5 : Yaşayan her bireyin geçmişiyle hesaplaştığı yada hesaplaşmaktan korktuğu anlar yada olaylar vardır. Filmi seyredin ya geçmişinizle hesaplaşın yada korkmaya devam edin.

Saygılar....

Fragman


[hide]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=131[/upto]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=188[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL