Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Kitap Hırsızı (2013) The Book Thief TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

Guest

[a]
Yönetmen: Brian Percival

Senaryo: Markus Zusak , Michael Petroni

Ülke: ABD, Almanya

Tür: Dram , Savaş

IMDB Puanı: 7.6

Vizyon Tarihi: 03 Ekim 2013 (ABD)

Süre: 131 dakika

Dil: İngilizce, Almanca

Çekim Yeri: Berlin, Germany

Hasılat: $76,586,316



[hakkinda]Marcus Zusak tarafından yazılan filmin konusu olarak, Death, Liesel Meminger’in, İkinci Dünya Savaşı sırasında dokuz yaşındayken bir Alman çalışan sınıf mahallesinde yetiştirilmesinden başlayan hikâyesini anlatıyor. Liesel çok geçmeden kitaplarla öyle bir bağ kurar ki onlarla bir tür aşk ilişkisi yaşamaya başlar. Bir süre sonra da kitap çalmaya ve çaldıklarını da üvey babası ve diğelerine getirmeye başlar. Death tarafından kaleme alınan roman 2007’de yayınlanmıştır ve halen de gayet başarılı bir biçimde satışı devam etmektedir. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

atticus-tr : Annesi düşünceleri yüzünden Hitler tarafından ölüme sürüklenmiş bir çocuğun gözünden 2. dünya savaşında Almanya.
Savaş süreci içinde çocuk yavaş yavaş yetkinleşirken etrafındakileri birer birer kaybederek yalnızlaşır.
Bu savaş biz Almanları da vurdu bizim de sivillerimiz öldü. Biz de aç ve işsiz kaldık. Bu savaşı bizle beraber bütün dünya kaybetti. Yahudilere yapılanlardan biz sivil halkın çok fazla bir haberi yoktu. Biz sadece korkuyorduk. İçimizde Hitleri sevmeyenlerde vardı. Ben bu mesajları aldım.
Benzer bir çok filmedeki kokuyu bu filmde de hissettim. Sürprizbozan: GösterNazi bayrağının kaçak yahudiyi gizlemesi ironisi bana John Rabe nin Çinlileri Japon saldırısından korumak için aynı bayrağın altına gizlemesini hatırlattı.
Bir de izleyecekler dikkat etsinler ayrılık esnasında Max artık iyice yetkinleşen küçük kıza kendisini hatırlatacak özgün bir dil öğrettiğini söyler. Beni kurduğun her cümlede farklı kullandığın her kelime de hatırlayacaksın der Tıpkı uzaktaki Nazım'ın memleketini artık saçının akında ve yüreğindeki enfarktının dışında bedeninde onu hatırlatan hiçbirşey kalmadığının betimlemesini bana hatırlattı.
denisilin : gayet güzel bir film. şayet bu tarzı seviyorsanız harika gelecektir bu sene çok güzel filmler izledik inşallah böyle devam eder
Divxteam : Hoş ,güzel ve yürek ısıtan bir film.Kitabını okumadım ama filmi kesinlikle güzel olmuş.

Fragman


[hide]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=126[/upto]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=182[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL