Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Unutma Beni (2014) Still Alice TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

Guest

[a]
Yönetmen: Richard Glatzer , Wash Westmoreland

Senaryo: Richard Glatzer , Wash Westmoreland , Lisa Genova

Tür: Dram

IMDB Puanı: 7.5

Vizyon Tarihi: 13 Şubat 2015 (Türkiye)

Süre: 101 dakika

Dil: İngilizce



[hakkinda]Alice Howland, Columbia Üniversitesi'nde ünlü bir dilbilim profesörüdür. Bir gün doktor muayenesinde kendisine Alzheimer'ın başlangıç evresinde olduğu teşhisi konur. Alice'in hayatı artık eskisi gibi olmayacaktır. Geçirdiği hastalık, eşi ve üç çocuğuyla birlikte sürdüğü hayata yeni bir gözle bakmasını sağlayacaktır. İnsan ilişkilerini sorgularken öte yandan da en genç kızıyla olan ilişkisiyle de onu yeniden kazanmak için mücadele verir. Alice, uzmanlaştığı bölüm gereği hayatı boyunca yeni şeyler öğrenmektedir ve bu yüzden hastalığını başta kabullenmek istemez. Manhattan sokaklarında kayboluşuyla durumu kavramaya başlayan Alice, zamanla Alzheimer'la mücadele etmenin yollarını arayacaktır. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

volkanick : Keşke kanser olsaydım.Ciddiyim.O zaman bu kadar utanmazdım.Kanser olan insanlar için pembe kurdeleler takarlar...yürüyüşler düzenlerler ve sen de kendini şey gibi hissetmezsin, şey gibi... sözcüğü bulamıyorum.

Erken yaşta Alzheimer hastalığına yakalanan Alice rolünde Julianne Moore'un başarılı bir oyun ortaya koyduğu,en sevdiğiniz insanın gözlerinizin önünde nefes alan canlı bir ölüye dönüşünü anlatan son derece sıcak,duygusal bir dram... Ailece izlenebilecek ve aslında ailece yada aile kurmak istediğiniz sevdiklerinizle birlikte izlemeniz gereken ve mutlaka izlemeniz gereken bir film.

Ömrüm boyunca anı biriktirdim. Onlar bir anlamda en değerli varlığım haline geldiler. Kocamla tanıştığım gece...çocuklarımın doğumu... arkadaşlarım... dünyayı gezmem. Yaşamımda biriktirdiğim her şey,uğrunda çaba harcadığım her şey şimdi elimden alınıyor. Tahmin edebileceğiniz, ya da bildiğiniz gibi bu cehennem demek.
ideon : Aslen Nörolog olan yazar Lisa Genova’nın aynı adlı eserinden uyarlanan, Alzheimer hakkında dikkat çekici bir çalışma. Genç yaşta Alzheimer’a yakalanan bir hastanın hayatı, daha dramatik ve ajitasyonel bir anlatımla, çok daha etkili ve duygusal film ortaya çıkarabilecekken, bunun yerine bilimsel ve realiteyi çok aşmayan bir anlatım sunuluyor, böylesi de bence daha güzel oluyor.
Sürprizbozan: GösterFilmin adı ilk duyunca biraz garip gelmişti, izlerken -benim gibi geç anlayanlar için- yüksek sesli bir
“Still Alive” (Hâlâ Hayatta) göndermesi fark ediliyor.
Cannes’da, Maps To Stars ile En İyi Kadın oyuncu ödülünü alan Julianne Moore, bu filmdeki rolüyle Altın Küre- Drama dalında En İyi Kadın oyuncu ödülünü de kaptı. Alice Howland rolüyle, Oscar ödüllerinde de oldukça iddialı.
denisilin : çok zor bir hastalığın duygu sömürüsüne varan görüntülere başvurulmadan anlatılmış hali hatta yer yer güldürüyor... çok sağlam bir kadroya sahip insana her türlü yoğun duyguyu yaşatan hem hastalığı hem aile bağlarını ilişkilerini yansıtan hem de hasta insanlara karşı yapığımız bariz hataları gözümüze sokan gerçekten başarılı bir dram yalnız still alice-unutma beni isimleri gerçekten çok yaratıcı film çok iyi kesinlikle izleyin derim zaten oscar adaylarını bence ne olursa olsun izlemek lazım

Fragman


[hide]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=112[/upto]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=168[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL