Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Just Before I Go (2014) TÜRKÇE DUBLAJ BRRip Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

Guest

[a]
Yönetmen: Courteney Cox

Senaryo: David Flebotte

Tür: Komedi , Dram

IMDB Puanı: 6.4

Vizyon Tarihi: 24 Nisan 2014

Süre: 95 dakika

Dil: İngilizce



[hakkinda]Courteney Cox ın uzun metrajlı bir film olarak ilk yönetmenlik denemesi olan filmi. başrolde Sean William Scott oynarken, oyuncular arasında Kate Walsh, Garret Dillahunt gibi isimler de var.

Filmde intihar etmeye karar veren ancak öncesinde, geçmisindeki kişilerle yüzleşmeye giden bir karakterin basından geçenler anlatılıyor. hem komedi hem dram türündeki film 24 nisan 2014'te tribeca film festivali'nde (New York) gösterime girdi. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Divxteam : 5 dakika 55 saniye Ne muhteşem bir girişti böyle...! Hayatını bir çırpıda nede güzel özetledi böyle...

Hayattan bıkmış biri için ilaç olabilecek, o tadı verebilecek ve hayatın güzelliklerini görmenizi sağlayacak etkileyici bir film. Komedi filmlerinden tanıdığımız Seann William Scott rolünü gerçekci ve akıcı şekilde oynamış.
AgacaDalanVar : Her şeyi ile orta kahve tadında bir film.

Genel olarak intibam olumlu yönde. Çok kişiye hitap etmeyecek içerikte ve durgunlukta. Hoş bir tadı var. Tam olarak karşılamasa da birey ve bunun çevresinde gelişen trajikomik aile dramını ele alması bakımından "Little Miss Sunshine" filmini hatırlattı bana. Film düz bir çizgide ilerliyor. Bu durumu da içerik üslup uyumu bakımından değerlendiricek olursam başarılı buldum. Friends dizisinin Monica'sı Courteney Cox elinden çıkmış bir film olması da ayrıca bu filmi çekici kılan yönlerden birisi olsa gerek kendi açımdan.

Sığ bir sinema izleyicisi değilseniz keyif alacağınızı düşünüyorum. "İzleyeceklerim" listesinde üst sıralarda olmayı hak ediyor.

YIFY sürümü izlemek için uygundur.
İyi seyirler.
Phoebus : Şuradaki yorumlara bakarak film izlemeye kalksam, demek ki çok şey kaçıracağım. Filmdeki her karakterin ayrı bir öyküsü var. Her bir karakterden, ayrı ayrı filmler yapılabilir. Ben çok beğendim.

Fragman




[hide]
[upto3]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=81[/upto3]
[fichi3]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=144[/fichi3]
[user3]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=82[/user3]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL