Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: It's Kind of a Funny Story (2010) TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

Guest

[a]
Yönetmen: Anna Boden , Ryan Fleck

Senaryo: Anna Boden , Ryan Fleck , Ned Vizzini

Ülke: ABD

Tür: Komedi , Dram , Romantik

IMDB Puanı: 7.2

Vizyon Tarihi: 01 Eylül 2010 (Kanada)

Süre: 101 dakika

Dil: İngilizce

Çekim Yeri: Brooklyn, New York City, New York, USA

Bütçe: $8,000,000



[hakkinda]"Doğmakla uğraşmayan insanlar,
ölmekle meşguldür..."

Hayatı istediği gitmeyen ve olumsuzluklar yüzünden depresyona girmiş olan Craig isimli genç, tüm çabalara rağmen bundan kurtulamaz ve sonunda yetişkin insanların bulunduğu bir psikiyatri kliniğinde yardım almaya başlar. Burada, her şeye yeni bir başlangıç yapacağını düşünen genç adamın, ortamdaki ilginç ve eğlenceli tiplerle tanışınca düşünceleri değişecektir... [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Htmakina : Mine Bezircioğlu kardeşime altyazıdan dolayı çok teşekkür ediyorum.. Filmi oldukça başarılı buldum ve kesinlikle komedi filmi olarak izlemedim.. Ruhsal bunalımda ki insanların nasıl merhaleler atlattığını gösteren güzel bir film.. Seyretmenizi tavsiye ederim.. Bu film 7/10 bana göre.. İyi seirler..
16bitboy : Tatlı, sıcak, samimi dialoglarıyla yavaş yavaş ilerleyen içten bi dram-komedi. Zach Galifianakis'in artık bir tarz sahibi olduğunu kanıtlamış olduğunu da hissettim. Kahkalarla bi komedi izlemek isteyenler bu beklentiyle izlemesinler ama beğeniceklerine emin olabilirler.
canary : Craig, hali vakti yerinde bir ailenin 16 yaşındaki depresyondaki çocuğudur. İntihara meyilli olduğunu düşündüğü için doktorlar onun bir klinikte bir haftalığına tedavi görmesi gerektiğine karar verirler. Klinikte diğer hastaların hayatlarından gözlemlediği kesitler onun fikirlerini değiştirebilecek ve iyileşmesine katkıda bulunabilecek midir?

Dram ve komedinin yoğun olmayacak şekilde karışımıyla elde edilmiş, kimi zaman yüzünüzde hafif bir tebessüm bırakan kimi zaman da kendinizi sorgulamanızı sağlayan; izlerken sıkılmadığım bir film.

Altyazı için teşekkürler.

Fragman


[hide]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=46[/upto]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=64[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL