Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Şeytan (2010) Devil TÜRKÇE DUBLAJ m1080p Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

Guest

[a]
Yönetmen: John Erick Dowdle

Senaryo: Brian Nelson , M. Night Shyamalan

Ülke: ABD

Tür: Korku , Gizem , Gerilim

IMDB Puanı: 6.3

Vizyon Tarihi: 17 Eylül 2010 (Türkiye)

Süre: 80 dakika

Dil: İngilizce, Ukrainian

Çekim Yeri: Bay Adelaide Centre - 333 Bay St, Toronto, Ontario, Canada

Bütçe: $10,000,000

Hasılat: $30,255,620



[hakkinda]Shyamalan'ın senaryosunu Brian Nelson ile birlikte yazdığı Devil, tek mekanda geçen bir korku filmi. Asansörü kendisine mekan seçen kötü ruhun gazabını sunan Devil'in yönetmen koltuğunda John Erick-Drew Dowdle ikilisi yer almakta.

Birbirini tanımayan bir grup yabancı, bir asansörde mahsur kalırlar. Ancak bu durum teknik bir arızadan kaynaklanmamaktadır. Kötü ruh onlarla birliktedir.[/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

KiRa-X : Filmin işlenişi güzeldi fakat son 3 te olaylar biraz durulmaya başlandı ama yönlendirmeler sonucu katilin süpriz olması (aslında kim olduğu baştan beri biliniyor ama kimi kullandığı süprizdi). Ayrıca bir kaç yerde mantık hatası vardı. ( spoiler içerebilir)
Sürprizbozan: Göster
1-Kızın sırtına işlenen dövmenin üstüne gidilmedi.
2-Son 3 te ölen korumanın ölümünden önce asansör aynasının yarısının kırık olmasına rağmen full yansıma gözüktü.
3-Son elemanın sevgilisinin dışarıda tur atıp bir türlü girememesi ama nasıl bir fırsat bulup içeri girdiyse polis barikatını aşıp son anlarda içeride olması.
4-Ve ayrıca o kızın neden orada olduğunu sadece benim nişanlın katil olamaz cümlesi için yer alması gerektiğini anlamadım ve hangi amaçla kızın dahil olduğunu anlamadım gereksiz eleman oluşturmuş.
5- Özellikle gereksiz yerlerde gerilim yükleme çalışmışlar.Örnek olarak korumanın elektrik kablosunu kaldırma çalışmaları ve çarpılma anını da göstermemişler.
6-Bina içinde asansör dışında çok ölüm olsaydı bir nevi filmin gizemi artardı gerilim artardı. Şeytanın sadece asansörü değil binayı esir aldığı bariz belli olurdu.Çünkü ilk başta camdan fırlatılan adamın üstüne gidilmedi artı olarak ta koruma çarpıldı sadece.

berkdemiröz : Korku sinemasında son yıllarda yeterli ve tatminkar yapımlar çıkmıyor artık.Bence film çok iyi olmasada izlenmeyi fazlasıyla hakediyor.Sonunda muhakkak mantık hataları var fakat sonuna kadar gizemini korumayı başarıyor.Özelliklede filmin vermeyi amaçladığı mesaj şu:Şeytan varsa Tanrıda var...10/7
tonder78 : Gayet güzel bir filmdi.Filmin sonuna kadar şeytanın kimin içinde olduğunu tahmin etmekte zorlanıyor insan.Sürpriz finale bağlamış yine Shayamalan filmi.6.His'ten sonraki en iyi filmi diyebilirim.Türü sevenler için sıkılmadan izlenebilecek bir film.Ben tavsiye ediyorum.

Fragman


[hide2]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=43[/upto]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=61[/fichi]
[/hide2]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL