Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: This Is 40 (2012) TÜRKÇE DUBLAJ 720p Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

Guest

[a]
Yönetmen: Judd Apatow

Senaryo: Judd Apatow

Ülke: ABD

Tür: Komedi

IMDB Puanı: 6.2

Vizyon Tarihi: 21 Aralık 2012 (ABD)

Süre: 134 dakika

Dil: İngilizce

Nam-ı Diğer: This Is Forty

Bütçe: $35,000,000

Hasılat: $37,116,000



[hakkinda]Yönetmen ve yapımcı Judd Apatow benzersiz evrenine orta yaş krizindeki bir çiftin, 'Knocked Up' filminden tanıdığımız iki karakter olan Debbie ve Pete'in trajikomedisini derinlemesine işleyen bir hikayeyle geri dönüyor.

Pete ve Debbie'nin 40'lı yaşlarda, büyümekte olan çocuklarıyla ve evlilikleriyle baş etmeye çalışırken, yönetmen evliliğin ve aile kurmanın iniş ve çıkışlarını resmediyor.

Senaryosu da Apatow tarafından yazılan filmin başrollerinde Paul Rudd, Leslie Mann, Jason Segel ve Megan Fox bulunuyor. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

aliozlem : Bazen bir kitap okursunuz ve sonunda ne olacak diye merak edersiniz. Sonunda mutlaka bir şey biter veya birileri kavuşur filan falan. Ancak bazı kitaplar vardır her 5-10 sayfada bir şey zaten anlatır. Bu filmde aynen öyle. Sonunda ne olacak diye izlemeye çalışırsanız çok boş gelebilir. ancak filmden keyif almak için dikkatlice izleyip özellikle ince esprilere odaklanırsanız bu 140 dakikalık film size çok kısa bile gelecektir. Yaş olarak 30larındaysanız mutlaka izleyin derim, keyif alacaksınız. ergenler ve twilightçılar uzak dursun çünkü bi şey bulamayabilirler. Kesinlikle film komedi değil, realist bir dram olmuş bence. Çok güzel.
pekosal : kahkahalar atmasam da sık sık tebessüm ettiğim izledikten sonra da fazla bir iz bırakmayan bence başarılı bir komedi altyazıyı hazırlayan arkadaşa çok tşkler ancak çevrilmeyen eksik kalan yerler var bunu da seri konuşmalara bağlıyorum ancak altyazı yeterli
Gokcehangunay : Çok basit klasik bir absürt komedi beklerken, hiç de beklediğim gibi bir film çıkmadı. Aksine çok daha güzel ve memnun ediciydi. Komediden öte komedi/dram olarak sınıflandırılabilirdi. Güldüğüm (tebessüm ettiğim) yer kadar duygulandığım yerlerde vardı filmin içerisinde.

Fragman


[hide2]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=39[/upto]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=57[/fichi]
[/hide2]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL