Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Paris'ten Sevgilerle (2010) From Paris with Love TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

Guest

[a]
Yönetmen: Pierre Morel

Senaryo: Adi Hasak , Luc Besson

Ülke: Fransa, ABD

Tür: Aksiyon , Suç , Dram

IMDB Puanı: 6.5

Vizyon Tarihi: 25 Haziran 2010 (Türkiye)

Süre: 92 dakika

Dil: İngilizce, Fransızca, Çince, Almanca

Çekim Yeri: Paris, France

Bütçe: $52,000,000

Hasılat: $24,077,427



[hakkinda]Fransa'daki Amerikan Büyükelçiliği'nde görevli James Reece'in (Jonathan Rhys Meyers) Paris'te kıskanılacak bir hayatı ve güzel bir Fransız sevgilisi vardır. Elçilikte CIA için alt düzey bir görevde çalışmaktadır. Ancak tek istediği daha yüksek mertebeli bir ajan olmak ve gerçek aksiyon almaktır. Üst düzey görevli olarak bir işe atandığında, ne kadar şanslı olduğuna inanamaz. Ta ki yeni ortağı özel ajan Charlie Wax (John Travolta) ile tanışıncaya kadar.

Ateş etme meraklısı, nüktedan ve herhangi bir hizbe bağlı olmayan Wax, terörist bir saldırıyı durdurmak için Paris'e gönderilir. Paris'in yer altı dünyasını kurşun yağmuruna tutmaya başladığında James masa başı işine dönmek için can atar. Ne zamanki James peşinde oldukları suç örgütünün hedefinde olduğunu keşfeder, kendisi için dönüş olmadığını anlar. Sonraki 48 saat içinde hala hayatta kalabilmesi için, Wax tek umuttur.[/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Atakan Özruh : 80'lerin, 90'ların aksiyon filmlerine selam çakan, Travolta'nın zıpçıktı karakteriyle zevk veren bir izle-eğlen-unut filmi.

Gerçekçilik ve senaryo ile kurguda zeka parıltısı aramadan izlenebilecek, türünün örneklerinden sıyrılan, izlenebilir kalitede bir aksiyon.
komutan : gerçekten full aksiyon. gösterime yeni girmesi çok ilginç. izleyeli nerdeyse 1 ay oldu.tavsiye ederim güzel film.
Azo Pelo : Film aksiyon doluydu. Aksiyon severler kaçırmasın.

Fragman


[hide]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=65[/upto]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=109[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL