Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Çığlık 4 (2011) Scream 4 TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

Guest

[a]
Yönetmen: Wes Craven

Senaryo: Kevin Williamson

Ülke: ABD

Tür: Korku , Gizem

IMDB Puanı: 6.2

Vizyon Tarihi: 15 Nisan 2011 (Türkiye)

Dağıtımcı: United International Pictures (UIP)

Süre: 111 dakika

Dil: İngilizce

Nam-ı Diğer: Project Z | Scre4m | Scream IV

Çekim Yeri: Ann Arbor, Michigan, USA

Bütçe: $40,000,000

Hasılat: $97,037,610



[hakkinda]Scre4m’de kişisel gelişim kitapları yazarı olan Sidney Prescott (Neve Campbell), kitabının tanıtım turunun son durağı olarak Woodsboro’ya geri döner. Artık evli bir çift olan Şerif Dewey (David Arquette) ve Gale (Courteney Cox-Arquette) ile tekrar iletişime geçen Sidney, kuzeni Jill (Emma Roberts) ve teyzesi Kate’i (Mary McDonnell) de ziyaret eder.

Ne yazık ki Sidney’in yeniden ortaya çıkışı Hayalet Maske’nin de geri dönmesine sebep olur. Sidney, Gale, Dewey, Jill ile arkadaşları ve nihayetinde tüm kasaba artık tehlike altındadır... [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

cromwell : ilk film ne kadar dehşet verici bir filmse dördüncü film dehşet vermekten o kadar uzak.zaten çekilme amacının farklı olduğunu düşünüyorum.öncelikle scream efsanesine inceden inceden bir gönderme durumu sürekli mevcut.gençlik,internet,yozlaşma konularında ders verici ögeler gerek esprilerle gerek açık mesaj şeklinde film boyunca diyalogların temelini oluşturmuş.hatta ''artık hiç kitap okunmuyor sinema daha popüler ''mesajı o kadar sık verildi ki bir nevi bbc belgeseli moduna girdim.korku filminden yola çıkıp korkuya teğet bile geçmeyen türünü tam kestiremediğim bu eğitici film beni memnun etmedi.belki korku türüne olan sevgimden dolayı sindiremedim onu da tam kestiremiyorum şimdi.
Phoebus : Serinin diğer filmlerinden pek farkının olmadığı diğer yorumlarda da belirtilmiş. Aynı düşünceleri tekrar belirtmeye gerek yok sanırım. Aradan bu kadar zaman geçtikten sonra seriye devam edilmesi bile filmin samimi olmadığının kanıtıdır. Yapımcıların ticari kaygılarına yem olmaktan öteye gitmiyoruz işte.
by_yeti : Serinin umarım sonuncusu olur. çünkü senaryo aynı, yanlızca oyuncular ve olayların geçtiği mekanlar farklı!

Fragman


[hide]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=36[/upto]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=54[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL