Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Carrie: Günah Tohumu (2013) Carrie TÜRKÇE DUBLAJ m1080p Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

Guest

[a]
Yönetmen: Kimberly Peirce

Senaryo: Lawrence D. Cohen , Roberto Aguirre-Sacasa , Stephen King

Ülke: ABD

Tür: Dram , Korku

IMDB Puanı: 6.0

Vizyon Tarihi: 08 Kasım 2013 (Türkiye)

Süre: 100 dakika

Dil: İngilizce

Çekim Yeri: Pinewood Toronto Studios, Port Lands, Toronto, Ontario, Canada

Bütçe: $30,000,000

Hasılat: $84,790,678



[hakkinda]Carrie White okulda arkadaşlarının sürekli dalga geçip kötü davrandığı, evdeyse aşırı dindar annesinden zulüm gören bir kızdır. Ama Carrie'nin herkesten sakladığı bir sırrı vardır; çok yoğun psişik güçlere sahiptir. Okul balosunda arkadaşları yine onu sıkıştırmaya kalkınca "ateşle oynanmayacağını" öğreneceklerdir!

"Erkekler Ağlamaz" filminin yönetmeni Kimberly Peirce'in kamera arkasına geçtiği yeniden uyarlanan yapımda psişik güçlere sahip olan Carrie rolünde, genç oyuncu Chloe Moretz'i seyredeceğiz. Kadroda yer alan diğer isimlerse Julianne Moore, Gabriella Wilde ve Judy Greer... [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

lotusimpact : Remake filmler her zaman ilk filmlerin gerisinde kalır. Hele ilk film beğenilmişse ikincisine önyargıyla yaklaşılır. Bunu pek çok filmde gördük. Yalnız bu iki film arasında 37 sene gibi bir fark var. Yani o günün çekim teknikleri teknolojik imkanlar mekanlar filan bugün izlendiğinde ister istemez insana komik geliyor. Ben ilk filmi izlememiştim bu filmi merakla bekliyodum. Telekinezi olayı her zaman ilgimi çekmiştir. Bu yüzden ben filmi beğendim. Chole Grace Morezt genç bayan oyuncular arasında umut vaadeden olarak öne çıkıyor. Senaryodaki içine kapanık durumdanmıdır bilinmez bu filmde oyunculuğunu tutuk buldum. Ama yinede onun olması izlerken bana keyif verdi.

Filmin türünün korkuyla uzaktan yakından ilgisi olmadığını söylemeliyim. En azından bu film daha çok gençlik intikam filmi tarzında olmuş Kaliteli ve yüksek bütçeli bluray sıkıntısı çektiğimiz şu günlerde ilaç gibi geldi.
makina11 : replika falan filan hepsini geçelim sadece bu film değerlendirirsem eğer kusursuz bir oyuncu başroldeki kızımız son yarım saat muhteşemdi ondan önceside hiç sıkmıyor olay örgüsü güzel kurulmuş duygu yüklü bir film olmuş.. duygusal olanların etkileneceği bir film kesinlikle ! ben beğendim..
kalimero : eski yapımı da severdim bunu da çok sevdim sadece efekt olarak değil karakterler ve işleyiş oldukça başarılıydı...

Fragman


[hide2]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=27[/upto]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=45[/fichi]
[/hide2]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL