Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Herkül: Özgürlük Savaşçısı (2014) Hercules TÜRKÇE DUBLAJ m1080p Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

Guest

[a]
Yönetmen: Brett Ratner

Senaryo: Ryan Condal , Evan Spiliotopoulos , Steve Moore

Ülke: ABD

Tür: Aksiyon , Macera

IMDB Puanı: 6.1

Vizyon Tarihi: 25 Temmuz 2014 (Türkiye)

Süre: 98 dakika

Dil: İngilizce

Çekim Yeri: Origo Film Studio, Budapest, Hungary

Bütçe: $100,000,000

Hasılat: $71,117,089



[hakkinda]1400 yıl önce tanrı veya insan olmayan işkence görmüş bir ruh dünyada yürüdü. Herkül (Dwayne Johnson) tanrı kral Zeus’un güçlü oğluydu. Bunun karşılığında tüm hayatı boyunca acı çekti. 12 görevi ve ailesini kaybetmesinin ardından, bu karanlık yorgun ruh tanrılara sırtını döndü ve huzuru kanlı savaşlarla çarpışarak aramaya başladı. Yıllar içinde kendisi gibi altı ruhla yakınlaştı. Aralarındaki bağın kaynağı savaşma sevgileri ve ölümün nefesini enselerinde hissetmeleriydi. Bu adamlar ve kadın nereye savaşmaya gittiklerini veya neden savaştıklarını hiç sorgulamadılar. Öğrenmek istedikleri tek şey alacakları paraydı. Trakya Kralı bu paralı askerleri adamlarını eğitmeleri için adamlarının dünyanın en iyi ordusu olması için tutar. Bu kayıp ruhların; acımasız ve kana susamış bir ordu eğitmeye başladıkları zaman ne kadar düştüklerini anlamalarının zamanı gelmiştir.

[i:7b8a4fedd7]Radical Studio’nun çok sevilen ve daha önce çizgi film ve televizyon dizisi olarak uyarlanan “Hercules: The Thracian Wars” grafik romanı temel aksiyonu filminin yönetmenliğini Brett Ratner üstleniyor. Oyuncu kadrosunda Ian McShane, Dwayne Johnson, Rufus Sewell, Joseph Fiennes, Rebecca Ferguson, Aksel Hennie ve John Hurt gibi birbirinden ünlü isimleri barındıran filmin senaryosunda ise Ryan Condal ve Evan Spiliotopoulos’un imzası olacak.[/i:7b8a4fedd7] [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

CruSuS : Herkül gibi Herkül olmuş ama konu keşke daha iyi olsaymış.

Herkül'ün yerlerde gezen imajını az da olsa toparlayan bir film olmuş, izlemeye de değer bir film bence. Son dönemde fragmanlarından dolayı büyük beklenti yaptığım, ama karşılığını alamadığım filmlerden biri daha olduğunu da belirteyim. Fragmanda en çok heyecan yaratan 3-4 sahnenin toplamının birkaç dakika bile olmaması büyük hüsran yarattı bende.

Senaryoyu pek beğenmedim. Keşke filmin hemen başında anlatılan hikaye üzerine bir film yapılmış olsaydı. Görsellik olarak kesinlikle bir beklenti içerisine girmemenizi öneririm, kesinlikle 3D izlemeye değmez. Sağlam sürüm beklemeye değer mi ondan da tam emin değilim. Bir şey kaçırmazsınız yani.
yourfriends : En fazla 15 dakika normal seyirde, filmin kalanı ise sürekli ölüm-kalım sahneleri ile tamamen dolu doludur. Zamanın nasıl geçtiğini anlamamakla beraber kalıcı bir etki bırakmayan 6/10 filmdir.
efulimss : filmi yeni izledim, filme giriş iyi, hele ki herkülün domuzun ve aslanın kendisine saldırdığı sahne kısa olmakla birlikte çekim kalitesi gayet başarılı, gelişme bölümünde savaş sahneleri gerçekten güzel, sonuç bölümünde ise biraz kısa olmuş gibi, filmde okçu kız ve herkülü ön planda tutmuşlar, okçu kız sanki daha öncelikli gibi, savaş sahnelerinde okçu kızın silahı ve dövüş sahneleri çok iyi olmuş, on üzerinden 7 si var, izlemeye değer bir film olmuş

Fragman


[hide2]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=18[/upto]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=36[/fichi]
[/hide2]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL