Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: James Bond: Skyfall (2012) TÜRKÇE DUBLAJ BRRip Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

Guest

[a]
Yönetmen: Sam Mendes

Senaryo: Neal Purvis , Robert Wade , John Logan

Ülke: İngiltere, ABD

Tür: Aksiyon , Macera

IMDB Puanı: 7.8

Vizyon Tarihi: 02 Kasım 2012 (Türkiye)

Süre: 143 dakika

Dil: İngilizce

Nam-ı Diğer: Sky Fall | Skyfall: The IMAX Experience

Çekim Yeri: Vauxhall, London, England, UK

Bütçe: $200,000,000

Hasılat: $1,108,164,760



[hakkinda][b:b364590691]MI6 ciddi bir saldırıya uğrar ve kurumun değerleri temelden sarsılır. M’e karşı sadakat testinden geçen ajan James Bond kişisel bedelleri ağır olsa da, tehdidi bulup her ne pahasına olursa olsun yok etmelidir. Zira MI6’yı ciddi riske sürükleyen isim Silva adında gözü kara, gizemli bir adamdır...

Sinema tarihinin en uzun soluklu aksiyon film serisi olan gizli ajan 007 James Bond'un nefes kesen macerası bu sefer Türkiye, Çin ve İngiltere ekseninde geçiyor.

Serinin 23. filmi olan Skyfall'da 2000'li yılların son Bond'u olarak Daniel Craig'i izlerken ünlü aktöre M rolünde seyircinin alıştığı üzere Judi Dench, Silva rolünde Javier Bardem, hukümet görevlisi Mallory olarak Ralph Fiennes, seksi Bond kadınları olarak ajan Eve rolünde Naomie Harris ve Severine rolünde Bérénice Marlohe eşlik ediyor.

Yönetmen koltuğunda Sam Mendes'in oturduğu filmin Türkiye dışındaki diğer çekim mekanları arasındaysa Şangay, Londra ve İskoçya’nın kuzey bölgeleri yer alıyor.[/b:b364590691] [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

kuski : Ya arkadaşlar Türkiye yi görücez falan diye film izlenir mi? Yahu bu nasıl bır zihniyettir ? filme konusuyla , oyunculuklarıyla bir butun olarak bakmak gerek ...Yok istanbul u görcez yok Adana yı görcez falan bırakalım artık bu ezikliği...2 dk lık memleket manzarası için bakmayın filme adamlar yapmış izleyin normal diğer yabancı filmler gibi... Keyfini çıkartın aksiyonun
Serkan Aydemir : 50 Years... Artık ölme vaktin geldi 007.

Britanya, İngiliz, Kraliyet... Irkçı, faşist zihniyetlerin piyasadaki tekrarıdır. İşte tüm mesele bu hakimiyeti devam ettirmektir. Bu filmin bunca yıl devam etmesindeki tek sebep. İzlerken göreceksiniz. Sanki her şey onların elinde. Ajanları şeref, adalet, onur, cesaret gibi kavramlar için savaşıyor. Filmler yani sinema dünyası günümüz kapital zihniyetlerin en iyi reklam ayağıdır. Bir filme 200-300 milyon gibi paranın harcanmasının en büyük nedenidir. Dünyayı şu anki pisliğe getiren millet olan İngilizler yine kendilerini asalet içinde sanıyorlar. Güneş batmayan ülke diğer bir deyişle elleri kandan temizlenmeyen sömürgeciler. Bu filmde bunu çok gördüm. Kiminiz ne diyor bu ya diyebilirsiniz. Ama bu film tam bir İngiliz reklamıdır. Sinemayı araç olarak kullanmaktadırlar.

Filme gelince, tam bir fiyasko. Her yerde hata var. Kısa kesilen senaryodan tutun. Gereksiz yere yapılmış sahnelere kadar film tam bir hata. 007 serisinin en kötüsü. Zaten 50 yaşındaymış umarım kısa süre sonra ölür bu film. Anlamsız bir düşmanın anlamsız bir sonunu izlettirdiler bize. İyi ki filmi sinemada izlemedim. Hele sonunda M'nin söylediği söz tam bir klasik saçmalığı. " Neden bu kadar geç kaldın. " Komik gerçekten komik zaten İnglizlerin film dünyasında ne derece kötü oldukları bellidir. Adam akıllı yaptıkları 007 serisinin de içine etmiş bulunmaktadırlar. Anlamadığım nasıl oluyorda film 8.2 olabiliyor. Ha pardon İMDB'yi kim yönetiyor acaba. Kısacası film berbattı. Sanılası gibi 8.2 yi hak etmiyor. Konu çok yavan. Gereksiz derecede çekilmiş bir senaryo.

Siyasi şeylerin üst sıralarda olduğu bir sinema yapımı. Bize her yer İngiltere diyen zihniyetlerin kendini övme egolarını anlatan bir film.
BibulousBastard : Yorum spoiler içerir!

Bond serisini hiçbir zaman sevmediğimi, önemsemediğimi, dolayısıyla serinin önceki filmlerinden bazılarını izlemiş olmama rağmen çok ciddiye alınacak bir Skyfall yorumu yapamayacağımı söylemem lazım. Üstün körü bir şeyler yazayim, adet yerini bulsun.

Filmi Sam Mendes'in çekiyor olması, Javier Bardem'in rol alması bana film öncesi acaba Bond bu kez başardı mı sorusunu sordurtmuş, biraz da olsa heyecan duymamı sağlamıştı. Ancak bu heyecan her geçen dakika azaldı ve Javier Bardem'in kendini bilerek yakalattığı sahneyle birlikte tamamen kayboldu. Bu sahne ve sonrasında yaşananlar, The Dark Knight'ta Joker tarafından uygulanıyordu sanki. Yani esinlenmeden çok çalma hali var gibi, sağlık olsun.

Daniel Craig ile birlikte daha tutarlı Bond filmleri gördüğümüz bir gerçek. Bir ara Bond filmleri iyice zıvanadan çıkmış, patlayan kalemler, füze atan arabalar tarzı budalılıklarla iyiden iyiye dibe vurmuştu. Filmin bu tarz mevzulara göndermede bulunarak kendi serisini eleştirmesi önemli bir adım. Bu eleştiri Bond serisinin geleceği açısından önemli.

Filmden aklımda kalanlar bundan daha fazla değil maalesef. Belki Bardem'in kaliteli oyunculuğundan bahsedebilir, müziklerin kaliteli olduğunu söyleyebilir, Bond kadınlarından Naomie Harris'in Bond tarihinde yerini alacak kadar güzellikten ve çekicilikten uzak olduğunu ekleyebilir, Ralph Fiennes'in canlandırdığı Mallory karakterinin azıcık da olsa olumlu katkı yaptığını söyleyebilirim.

Önceki Bond filmlerinin bir çoğundan iyi olduğu gerçek, ancak benim için hala Bond serisi yeterli kaliteden uzak. Çok para harcanıp, çok para kazanılan, avam tabakaya hitap eden aksiyon filmi, fazlası değil.

Fragman



[hide]
[user3]http://bit.ly/1NWvim7[/user3]
[upto3]http://bit.ly/1jeupZm[/upto3]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL