Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Abraham Lincoln:Vampir Avcısı (2012) Abraham Lincoln: Vampire Hunter TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

Guest

[a]
Yönetmen: Timur Bekmambetov

Senaryo: Seth Grahame-Smith

Ülke: ABD

Tür: Aksiyon , Fantastik , Korku , Gerilim

IMDB Puanı: 5.9

Vizyon Tarihi: 17 Ağustos 2012 (Türkiye)

Süre: 105 dakika

Dil: İngilizce

Çekim Yeri: Oak Alley Plantation - 3645 Highway 18, Vacherie, Louisiana, USA

Bütçe: $69,000,000

Hasılat: $106,622,265



[hakkinda]19yy.'da Avrupa'yı neredeyse vampirlerin işgali altındadır. Abraham'ın ailesi vatanlarından yeni dünya topraklarına vampirin zulmünden kaçarak gelmiştir. Fakat kısa sürede Abraham buradada ailesini vampirler yüzünden kaybedecektir. İntikam yemini eden Abraham büyük oynar ve Amerika topraklarına başkan seçilir. 11 Güney Eyaleti ile Washington yönetimi arasında çıkan İç Savaş, vampirler ve insanlar arasındaki geçen iktidar mücadelesine dönüşecektir. Lincoln, vampirlerin kökünü kurutmaya kararlıdır...

İç Savaş'ın en önemli ikonlarından biri olan eski ABD başkanını çok farklı bir rolde izleyeceğimiz proje, klasik konulara getirdiği farklı yaklaşımlarla ünlü yazar Seth Grahame-Smith'in aynı isimli romanından uyarlandı. Daha önce Jane Austen'in kült kitabı Gurur ve Önyargı'sına zombileri ekleyen Grahame-Smith, Lincoln'ü ise bir vampir avcısı olarak ele aldı.

Yönetmenliğini Timur Bekmambetov'un yaptığı film, Abraham Lincoln'un 'gizli günlükleri' üzerinden nasıl vampir avcısına dönüştüğünü anlatıyor... Filmin kadrosunda Benjamin Walker, Anthony Mackie, Dominic Cooper, Mary Elizabeth Winstead gibi isimleri izleyeceğiz. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

MadRush : İmdb'nin böyle yapmasının tek nedeni bana göre Abraham Lincoln ile alakalı olmasıyla ilgilidir. Mesela buna benzer bir film Türkiye'de yapılsa 'Atatürk vampir avcısı' bir çok kişi Atamı nasıl bu hale getirirsin vesaire diyerek filme izlemeden 1 basar. Olay sadece bundan ibaret .

Benim puanım 7.6

Not: 3d si bence iyiydi
sd47 : başroldeki adamı benden başka Liam Neeson ın gençliğine benzeten var mıki merak ettim??
LucidEresbos : Ben beğenmedim çok saçma olmuş film. Abrahan Lincoln'ün kullanılmasıyla ilgili değil, onun yerine bir ajanda kullanabilirlerdi ama film genel olarak tutarsız ve saçma geldi. Vampir filmlerini her halükarda çok severim ama olmamış.
Sürprizbozan: Göster
1- İnsanın abartılı gücü saçmalıkların alası olmuş,
2- Gümüş kullanımı yetersiz ve saçma ,
3- Balta nedir abi hantal bir silah sonuçta, şekil yapacaz derken içine etmilşler.
Bari adam akıllı, seri kullanılabilecek bir şey kullansalardı.


Filmi batıran en önemli şeyde amerikalıların her zaman yaptığı güneylileri aşağılamanın yeni bir boyut kazanması da yönetmen ve senaristin aşağılıklarını ortaya koymuş.

Abraham Lincoln gibi dünya üzerinde eşitlikçi bir çağ başlatmış bir adamı da kapitalizme meze ettiler ya helal olsun. Kapitalizm para için anasını bile satar.

Fragman

[hide]
[user]http://bit.ly/1KB5TbE[/user]
[upto]http://bit.ly/1VaxWUv[/upto]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL