Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: 007 James Bond: Dr.No (1962) TÜRKÇE DUBLAJ BRRip Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

Guest

[a]
Yönetmen: Terence Young

Senaryo: Richard Maibaum , Johanna Harwood , Berkely Mather

Ülke: İngiltere

Tür: Aksiyon , Macera , Suç

IMDB Puanı: 7.3

Vizyon Tarihi: 05 Ekim 1962 (İngiltere)

Süre: 110 dakika

Dil: İngilizce, Fransızca

Çekim Yeri: 2171 Magenta Drive, Jamaica

Bütçe: $1,100,000

Hasılat: $59,567,035



[hakkinda]Jamaika'da Doktor No hakkında araştırma yapan bir İngiliz ajanı öldürülür. Araştırma dosyasıysa kayıplara karışır. Bunun üzerine İngiliz Gizli Servisi'nin en gözde ajanı James Bond göreve çağırılır.

Öldürülen ajan, Amerikan uzay araçlarının neden garip şekilde kaybolduğunu ve bununla bağlantısı olan Doktor No'yu araştırmakta olduğu için Bond dosyayı devralarak Jamaika'ya gelir. Jamaika'da kendisine yardımcı olan CIA ajanı Felix, ipuçlarının Doktor No'nun sahip olduğu bir adaya kadar gittiğini bildirir Bond'a.

Doktor No'nun korkunç planlarını kısa sürede öğrenen Bond, onun zekasını küçümsedikleri için dünyadan intikam almak isteyen Doktor'u engellemek için tüm tekniklerini kullanacaktır.[/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Kenan EGE : İlk James Bond filmi. Bütçesi 1 miyon dolar. Yani serinin en ucuzu. Fakat hasılatı 60 milyon dolar. Serinin belki de en kârlısı. Sonraki Bond filimleriyle kıyaslanamayacak güdük bir film. Ursula Andress'i yeni seks ikonu olarak sinemaya kazandırmak gibi ulvi bir işlevi de olmuştur bu filmin. Yine de serinin ilki olduğu için mutlaka ve mutlaka izlenmelidir.
ArsoN : Fim beklediğim kadar iyi çıkmasa da James Bond`u Bond yapan Sean Connery mükemmel oyunculuğu ile sonuna kadar izletti. Hatta zamanına göre o kadar iyi oynuyor ki diğerlerinin hal ve hareketleri çok komik gelmeye başlıyor.
usalih082 : Sean Connery yerine başkası oynasaydı James Bond serileri heralde bugünleri göremezdi.

Fragman



[hide]
[user3]http://linnk.in/M0LeN[/user3]
[upto3]http://linnk.in/JdN7s[/upto3]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL