Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: James Bond: Rusyadan Sevgilerle (1963) TÜRKÇE DUBLAJ BRRip Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

Guest

[a]
Yönetmen: Terence Young

Senaryo: Richard Maibaum , Johanna Harwood , Ian Fleming

Ülke: İngiltere

Tür: Aksiyon , Macera , Suç , Gerilim

IMDB Puanı: 7.5

Vizyon Tarihi: 10 Ekim 1963 (İngiltere)

Süre: 115 dakika

Dil: İngilizce, Rusça, Türkçe, Romany

Çekim Yeri: "The Canals", Venice, Veneto, Italy

Bütçe: $2,000,000

Hasılat: $78,900,000



[hakkinda]1957'de yayımlanan Ian Fleming'in beşinci James Bond romanından aynı isimle uyarlanan "From Russia with Love" serinin ikinci filmidir. Bu filmle Sean Connery ikinci kez Bond'u oynar.[/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Kenan EGE : Serinin 2.filmi. Üstelik İstanbul'da çekilmiş. Batı sinemasının filmlerinde bizi araplaştırma, insanları iki yüz yıl, mekanları yüzlerce yıl geriye götürme hevesine rağmen, o gözle izlemediğim için sevdiğim Bond filmlerinden biridir. 1962'nin istanbulunu izlemek için bile seyredilebilir. Ayrıca James Bond'un istanbul'a teşrif etme nezaketinde bulunup, bizim muhteremlerle işbirliği yapıp, canını tehlikeye atıp, yerebatan tünellerine girip hepimizi öcü Rus ve Bulgar komünist ajanlarından kurtarmış olduğunu gözümüzle görmemiz ve çabalarına minnet duymamız gerekir! Allah razı olsun! Öyle böyle değildir yani kendisi. Keyifle seyredelim ve bu macera bizimle ilgili olduğu için gülelim. Sonra geçelim Serinin 3.filmine.
paralax : Vasat ötesi bir film. İngiliz kendini beğenmişliğinin uç noktası. Bond filmlerinde (son ikisi hariç) bu tavır filmin kötü olan içeriğini ve görselliğini, daha da çekilmez hale getiriyor.
ArsoN : HD olarak izleme fırsatı buldum. Eski istanbul ve istanbul insanları oldukça güzelmiş. Türkler adına kötü bir şeye rastlamamak hatta bonda yardım için iki Türkün ölmesi de ayrı bir güzellikti çünkü ne zaman işin içine bizi soksalar bir yamukları oluyordu . Türkçe konuşamayan Türkler haricinde her şey güzeldi; keşke İstanbula gelmişken bizleri yine bizden birilerine oynatsaymışsınız.

Fragman



[hide]
[user3]http://linnk.in/xMyvU[/user3]
[upto3]http://linnk.in/ptZof[/upto3]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL