Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Kıyamet Günü (2012) Lo imposible TÜRKÇE DUBLAJ 720p Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

Guest

[a]
Yönetmen: J.A. Bayona

Senaryo: Sergio G. Sánchez , María Belón

Ülke: ABD, İspanya

Tür: Aksiyon , Dram , Gerilim

IMDB Puanı: 7.6

Vizyon Tarihi: 04 Kasım 2012 (ABD)

Süre: 114 dakika

Dil: İngilizce, Tayvanca

Nam-ı Diğer: The Impossible | The Impossible

Çekim Yeri: Alicante, Alicante, Comunidad Valenciana, Spain



[hakkinda]Maria ve Henry 3 çocuklarıyla birlikte kış tatillerini geçirmek için Tayland'a giderler. Bu tropik cennete birkaç gün keyifli vakit geçirmek isteyen aile, 25 Aralık gecesi düzenlenen Christmas partisine gider ve bolca eğlenirler. Ertesi sabah havuz keyfi yaptıkları sırada korkunç bir gürültüyle ortalık sarsılmaya başlar. Maria ve Henry korku içinde dona kaldıklarında, otelin duvarları üzerinden dev dalgalar da üzerlerine doğru hızla gelmektedir!

26 Aralık 2004'te yaşanan tsunami felaketini kurtulmayı başaran bir ailenin gerçek hikayesi üzerinden anlatan filmin başrollerinde Naomi Watts ve Ewan McGregor'u seyrederken filmin yönetmenliğini ise The Orphanage filmiyle tanıdığımız J.A. Bayona üstleniyor. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Serkan Aydemir : Yaşanılan bir doğa felaketi olan Tsunamiyi anlatıyor film. . Dram yönü ağır işlenmiş. Bu da yaşanılan o kötü anları bizlere o kadar gerçekçi yansımasını sağlamakta. Başarılı bir yapım. Bir ailenin aile olması için yapması gereken birlikteliğin sonucunu ve aile olmanın getirdiği sorumlulukları çok güzel anlatan bir film. Mutlaka izleyin. İyi seyirler.
kaanozan : 2 saatten kısa bir sürede defalarca kere beni mahvetti. görüntü, senaryo, oyunculuklar kusursuza yakındı. son dönemin en başarılı yapımlardan bir tanesi.
cimcarmuş : Tsunaminin başarılı görselleri ve başarılı oyunculuklarla ailecek izlenebilecek bir aile dramı ortaya konulmuş. Ailecek izlenecek bir film arıyorsanız neden bunu izlemeyesiniz ?

Fragman


[hide2]
[user]http://bit.ly/1FXEL4E[/user]
[upto]http://bit.ly/1Qtehxx[/upto]
[/hide2]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL