Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Rudderless - Dümensiz 2014 TR BRRip XviD Tek Link İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

Guest

[a]
Yönetmen: William H. Macy

Senaryo: Casey Twenter , Jeff Robison , William H. Macy

Ülke: ABD

Tür: Komedi , Dram , Müzik

IMDB Puanı: 7.5

Vizyon Tarihi: 24 Ocak 2014 (ABD)

Süre: 105 dakika

Dil: İngilizce

Çekim Yeri: Oklahoma, USA

Bütçe: $5,000,000



[hakkinda]William H. Macy, ilk yönetmenlik deneyimini Rudderless isimli filmle yapıyor. Hayatını kaybeden oğlunun kaydettiği demo kayıtları bulan ve o şarkıları çalmaya başlayan bir babayı konu ediyor. - Gönderen: McFly [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

OZAN22 : Hoş bir filmdi. "Bir babanın evladı için yapamayacağı şey yoktur" denir ya, işte evladından kalan maneviyat ağacının uzanan dallarına tutunmaya çalışan bir babanın hikayesi ya da oğlundan kalan yük ağacının mı demeliyim. Her ne olursa olsun sonuçta o bir baba.
yaren_im22 : Bir baba ya da genel olarak ebeveynler ne kadar evlatlarıyla ilgilenebiliyor, onların sorunlarını görebiliyor ya da gördüklerini zannediyorlar? Filmde işlenen de tam da bu. Müziğe yönelmiş bir evlat ve ısrarla görmemeye devam eden bir baba... İlgisizliğin, bir evladı ne noktaya getireceğini gayet güzel ve üstü kapalı(bence) bir şekilde ele almış. Çocuk da sanırım o ilgiyi tamamen müzikte aramış. Dilediği kadar (hem gerçek hem mecazi olarak) bağırmış demolarında. Lakin son pişmanlıklar hep acıyı doğuruyor maalesef. Yine de filmdeki oyunculuk ve atmosfer izlettirmeye gayet müsaitti. Sıkmıyordu. Babanın oğlunu yaşatması manidardı doğrusu. Sürprizbozan: GösterHele ki en çok da final sahnesinde duygulandım. O nasıl bir oğluna seslenişti. Bağırmadan, hem gözleriyle hem 'evlat' deyişinde hem de nağmelerinde özlemini yansıtıyordu. Canının ne kadar yandığı ve onu ne kadar özlediği belliydi. Tabii bir de babanın eylemsizliğinin pişmanlığı.

vassagoking : Son derece naif, hayatın taa içinden güzel bir filmdi.

Fİlmde komedi unsuru yok ancak. İzlemek isteyenler için önemli olabilir. Aile içinde ebeveynler ve çocukların iletişim kurmamaları, bu iletişimsizliğin sebep olduğu yabancılık ve iş işten geçtikten sonra ki pişmanlık...

Filmde bu konuyu çok güzel anlatmışlar. Çocuklarınızı onlar henüz yaşıyorken dinleyin. Hayattan ne anladıklarını ne beklediklerini veya beklemediklerini mutlaka ama mutlaka bilmeniz gerekmekte.

Sonuç olarak, Türk film ve dizilerinde görmeye çok alışık olduğumuz duygu sömürüsünden uzak, yaşanan trajediye objektif bir bakış açısı sunan, müzik filmi tadından bir drama.

Fragman



[hide2]
[mega2]http://bit.ly/1NFockp[/mega2]

[/hide2]


[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL