Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Köstebek (2011) Tinker Tailor Soldier Spy TÜRKÇE DUBLAJ 720p Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

Guest

[a]
Yönetmen: Tomas Alfredson

Senaryo: Bridget O'Connor , Peter Straughan , John le Carré

Ülke: Fransa, İngiltere, Almanya

Tür: Dram , Gizem , Gerilim

IMDB Puanı: 7.1

Vizyon Tarihi: 10 Şubat 2012 (Türkiye)

Süre: 127 dakika

Dil: İngilizce, Rusça, Macarca, Fransızca

Çekim Yeri: Victoria and Albert Museum, South Kensington, London, England, UK



[hakkinda]Klasikler arasına girmiş aynı adlı romanın uyarlaması ve televizyon için çekilen dizinin yeniden çevrimi olan yapım 1950'li yıllarda yaşanan soğuk savaş döneminin en keskin günlerine odaklanıyor.

Görevden uzaklaştırılan İngiliz casusu George Smiley (Gary Oldman), hükümet tarafından gizlice tekrar kiralanır. Zira İngiliz Gizli İstihbarat Servisi MI-6'nın içinde Sovyetler Birliği için çalışan iki gizli ajanın olduğu şüphesi hakimdir... [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

smyrna3500 : Bu film hem yapımcıya, hem izleyiciye zor bir film olmuş bence...İzlerken epey yorulduğumu söylemeliyim...Gerçekten filmin bana bilhassa başlarda verdiği şey kafa yorgunluğundan başka birşey değildi...Kim kimdir, kim nerededir vs.
Bir sürü isim geçiyor, bir sürü olaydan bahsediliyor...O kimdi, bu kimdi derken film ortalara doğru geliyor.

Gary Oldman ın Oscar şansını zayıf değerlendiren arkadaşa katılıyorum. Zira tüm film boyunca sergilediği yegane şey rol ile bütünleşik bir soğukkanlılık...Hiç değişmeyen bir surat ifadesinin, replikler haricinde filme çok fazla etkisi yok. Gary Oldman yerine başka birini izlemiş olsaydım, "aaa keşke Gary Oldman oynasaydı bu rolu" demezdim. Hatta Colin Firth u daha başarılı buldum.

İyi bir oyuncu kadrosu, iyi bir konu...Ancak kurgusu, işleyici açısından yorucu bir film olmuş.

Herkesin seveceği bir film değil kesinlikle...İlk 20 dk sonra, "ben her filmi izlerim" diyen bir çok kişi bırakır bu filmi...Tür meraklıları sonuna kadar sabreder, sabredenler de keyif alır...
Phoebus : Bazı filmler vardır ya, kurgusu iyidir, oyuncuları sağlamdır ama bir şekilde filmden almak istediğiniz tadı alamazsınız. İşte benim için bu filmin tanımı tam olarak budur. Yönetmenin üslubu o kadar ağır ki, seyiriciyi yoruyor, hatta çoğumuzu sıkmış ve boğmuş yorumlardan anlaşıldığı üzere. Daha akıcı bir anlatım biçimiyle tadından yenmez bir filme dönüşebilirdi, ama işkence olarak kalmış. Yine de usta oyuncu kadrosu için tercih edebilirsiniz.
qep-che : çekimlerinin bir kısmı istanbul'da yapılmış casus filmi...

iyi bir yapım olur mu bilemem; ama kadrosu sağlam, müziği ilgi çekici bir film..

Takip etmekte fayda var...

Fragman


[hide2]
[upto]http://bit.ly/1FVxZwk[/upto]
[/hide2]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL