Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Genç Çıraklar (2013) The Internship TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

Guest

[a]
Yönetmen: Shawn Levy

Senaryo: Vince Vaughn , Jared Stern

Ülke: ABD

Tür: Komedi

IMDB Puanı: 6.3

Vizyon Tarihi: 12 Temmuz 2013 (Türkiye)

Süre: 119 dakika

Dil: İngilizce, Filipince, Çin Lehçesi, Çince, İspanyolca

Çekim Yeri: Atlanta, Georgia, USA

Bütçe: $58,000,000

Hasılat: $85,472,764



[hakkinda]Billy ve Nick bir şirketin pazarlama departmanında çalışan ve dijital dünyanın yeniliklerine ayak uydurmakta zorlanan iki pazarlama elemanıdır. Nihayetinde beklenen olur ve işlerinden kovulurlar. İşsizlik sorunuyla baş etmeye çalışan ikili, bir plan yaparak medya devi Google'ın stajyerlik pozisyonlarına başvuruda bulunurlar. Mülakata ve eğitim programına yoğun bir başvuru olmaktadır ve başvurada bulunanların küçük bir kısmı, sadece bu konuda çok zeki olanlar kabul edilmektedir.

Başvurada bulunanlarla karşı karşıya gelen ikili, eğitim programındaki herkesin yarı yaşlarındaki gençler olduğunu ve hepsinin alanında uzman olduğunu fark eder. Kendi farklarını ve tecrübelerini kanıtlamaya çalışırlar ve kıyasıya bir rekabet başlar. Dahası Billy ve Nick bu süreçte birbirleriyle de rekabet etmek zorunda kalır. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

ArsoN : Bitmek tükenmek bilmeyen klişeler yumağı olmasına rağmen birbirine yakın iki kuşak arası farklılıkları çok iyi yansıtmışlar. Özellikle günümüz gençlerine, iş dünyasına ve kariyer odaklı yaşnan hayatlara dair güzel cümleler vardı, film bu çizgide gitse ve yer yer sulanmasa benim için daha iyi olacaktı.
RealRamses : Filmde komediden çok bir işbirliği var şahsen. Neden ımdb puanı düşük anlam vermiş değilim.
kalimero : film bildik yapımlar arasından sıyrılamasa da gayet başarılı.bir kaç sahnesi var ki gerçekten güldürmenin hakkını verdiriyor.aslında güzel bir konu ve mesajı işlemeye çalışsa da yaptığı reklamın yanında mesajlar ve konu yavan kalıyor ama yine de güzel ve eğlenceli bir film ..

Fragman



[hide]
[user]http://bit.ly/1Yox5DS[/user]
[upto]http://bit.ly/1Myrl6I[/upto]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL